Ποιους διεθνείς θέλουν να βγάλουν, ποιους θέλουν να βάλουν

***Με το όνειρο θα μείνουν…
Και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου επιβεβαίωσε με την επιστολή του στην FIFA ότι η ΚΕΔ των Τριτσώνη, Κουκουλάκη (σ.σ. ο Καλύβας δεν είχε μπει ακόμη) ήθελε να αλλάξει τον πίνακα των διεθνών που στελεχώνεται από τους Σιδηρόπουλο, Κομίνη, Καλογερόπουλο, Παπαπέτρου, Αρετόπουλο, Μάνταλο, Κύζα. Τότε η προπαγάνδα μας είχε αμφισβητήσει, όμως έχει ο καιρός γυρίσματα. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήθελαν να βάλουν διεθνή τον Γιάννη Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) και τον Αλέξανδρο Γρεβένη (Χαλκιδικής) που η εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ είχε αντικαταστήσει, όμως ο τελευταίος είχε προνόμιο να είναι φίλος του Κουκουλάκη.


«Ξήλωμα»

Τον περασμένο χειμώνα κινδύνεψαν να βγουν από διεθνείς ο Αρετόπουλος (Τρικάλων) και οι βοηθοί Κούρεντας (Τρικάλων) και Τουμπακάρης (Αθηνών), ενώ λένε ότι ίσχυε το ίδιο και για τον Τρύφωνα Πετρόπουλο (Αρκαδίας). Για κάποιον λόγο οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης δεν τους ήθελαν και αυτό αποδείχθηκε από τους ορισμούς, καθώς οι προαναφερόμενοι δεν θα μπορούσαν να έχουν χειρότερη αντιμετώπιση. Κατά σύμπτωση βρίσκονται και σε «μαύρη λίστα» συγκεκριμένων ΠΑΕ.


Ετοιμοι

Επειδή ο κόσμος της διαιτησίας είναι μικρός, λένε ότι τον Οκτώβριο που η UEFA θα ζητήσει προτάσεις για διεθνείς θα προταθούν οι Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και Καραντώνης (Ημαθίας). Κοινό σημείο και των τριών ότι όχι μόνο δεν μπήκαν σε κανένα ντέρμπι αλλά προκάλεσαν και σε κάποια ματς.


Σενάριο

Ειδικά οι Βάτσιος, Παπαδόπουλος με τα λάθη που έκαναν στο φετινό πρωτάθλημα και με τη γενικότερη απόδοσή τους όχι μόνο δεν πρέπει να προταθούν για διεθνείς αλλά και να μείνουν εκτός πινάκων! Αν επαληθευτεί το συγκεκριμένο σενάριο, και με δεδομένο ότι ούτε ο Καραντώνης είναι κάτι το ιδιαίτερο, θα επιβεβαιωθεί πως δεν χρειάζεται κάποιος να είναι καλός διαιτητής, παρά να διατηρεί άριστες δημόσιες σχέσεις.


Βγαίνουν

Οι τρεις διαιτητές που θα βγουν για να μπουν οι Βάτσιος, Παπαδόπουλος, Καραντώνης, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι οι Αρετόπουλος, Μάνταλος και Κύζας. Εκτός αν ο τελευταίος τη γλιτώσει και τη θέση του πάρει ο Καλογερόπουλος, δεδομένου πως ανέβηκε κατηγορία στην UEFA, όχι λόγω καλών εκθέσεων, παρά επειδή δεν υπήρχε άλλος.