Καταπέλτης ο Τζανόπουλος κατά ΠΔΕ/ΕΠΟ: 1) Την ελέγχει η κυβέρνηση, 2) Κοστίζουν ετησίως 1,5 εκατ. ευρώ σε δύσκολη οικονομική συγκυρία

*** «Η διορισμένη-δοτή διοίκηση καταστρέφει το ποδόσφαιρο»

Χείμαρρος κατά Κατσοκούμνη, ΠΔΕ/ΕΠΟ και ΚΕΔ είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής Μιχάλης Τζανόπουλος. Με την ιδιότητά του ως τελευταίου εκλεγμένου προέδρου της ΕΠΟ απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο και τη Γενική Γραμματέα της Φατμά Σαμούρα, η οποία κοινοποιείται στον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν και τον Γενικό Γραμματέα της Θεόδωρο Θεοδωρίδη.
Η επιστολή Τζανόπουλου εστάλη χθες σε όλες τις Ενώσεις και σύμφωνα με αυτή καταγγέλλει ότι ο Κουτσοκούμνης δεν έκανε τίποτα από όσα έπρεπε να γίνουν στο Ελληνικό ποδόσσφαιρο, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση είναι αυτή που ελέγχει την ΕΠΟ. Ακόμη περιγράφει τις σχέσεις του κάθε μέλους της διοικούσας και του παρατηρητή Φιλιππούση με την Κυβέρνηση ενώ αναφέρεται και σε παρεμβάσεις τρίτων (σ.σ. ΠΑΕ). Παράλληλα επικεντρώνεται και στην κατάσταση που υπάρχει στη διαιτησία επί εποχής Τριτσώνη, Κουκουλάκη.
Ο Μιχάλης Τζανόπουλος αναφέρεται και στις υψηλές αμοιβές τους, καταγγέλλοντας ότι κοστίζουν ετησίως 1,5 εκατ. ευρώ σε δύσκολη οικονομική συγκυρία για την ΕΠΟ. Παράλληλα καλεί τη FIFA να παρέμβει για να βγει από το σκοτάδι το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Προς όλες τις ΕΠΣ
Ελευσίνα 7/6/2017
Αγαπητέ συνάδερφε,
Ενόψει της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων της ΕΠΟ στις 31/6/2017 και με αφορμή την δίμηνη παράταση στην θητεία της διορισμένης-δότης διοίκησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σας κοινοποιώ την από 2/5/2017 επιστολή μου σε FIFA-UEFA για τα έργα και τις ημέρες της δήθεν "επιτροπής εξομάλυνσης" στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεώρησα υποχρέωση μου την εν λόγω πράξη ως ο τελευταίος αιρετός-εκλεγμένος πρόεδρος της ΕΠΟ
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής

Μιχάλης Τζανόπουλος