Ο κανονισμός (pics) προβλέπει αφαίρεση βαθμών για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

UPDATE: Η είσοδος οπαδών και τα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου δεν αμφισβητούνται




Σύντομη περιγραφή των επεισοδίων στο Πανθεσσαλικό του Βόλου από το gazzetta.gr:


Όπως βλέπετε οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου κι εκεί έγιναν επεισόδια πριν από το ματς. Σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 6 δ του Πειθαρχικού Κώδικα για επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προβλέπεται αφαίρεση τριών βαθμών. Η δε ποινή έδρας θα είναι μεγαλύτερη από τις 2-3 αγωνιστικές που προβλέπεται, φυσικά και το πρόστιμο, επειδή επεισόδια έγιναν κι αλλού. Σκεφτείτε ότι πρωτόδικα, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για επεισόδια που δεν είδε κανείς, επειδή δεν έγιναν!!! Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και δεδικασμένο αφαίρεσης βαθμών για μαχαίρωμα οπαδού και είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, σε συγκεκριμένα στο ματς Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-0 στις 7 Φεβρουαρίου 2016.
Αναλυτικά το άρθρο 15, παράγραφος 6 δ του Πειθαρχικού Κώδικα για εκτεταμένα επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο:
δ) Χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων ευρώ (70.000) έως εκατόν πενήντα χιλιάδων ευρώ (150.000) και ποινή διεξαγωγής δύο (2) έως τρεις (3) αγώνες χωρίς θεατές και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα, εάν τα επεισόδια έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ METROSPORT.GR