Παγίδα για τον Βασιλειάδη

Όποια παγκόσμια πατέντα και να επιχειρηθεί από τον εσμό των ανίκανων, άσχετων και ηλίθιων κυβερνητικών και ποδοσφαιρικών υπαλλήλων που ανέλαβαν να διαχειριστούν την οργάνωση και διεξαγωγή του Τελικού Αγώνα του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων ένα είναι βέβαιο και δεδομένο.
Ο Τελικός αυτός θα είναι ένας παράνομος Τελικός. Θα διεξαχθεί (αν αυτό συμβεί τελικά) με σαφή καταστρατήγηση των προβλέψεων της αθλητικής νομοθεσίας και των πάγιων ποδοσφαιρικών κανονισμών που διέπουν την οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων, ειδικώς αυτών που αποτελούν κορυφαία αθλητικά (και όχι μόνο) γεγονότα.
Ό,τι τις τελευταίες ώρες εξελίσσεται δεν είναι τίποτε περισσότερο από την ακραία απόπειρα να επιβληθεί η ιδιωτική θέληση (ομάδες και ΠΔΕ) στην κρατική νομιμότητα, μέσω μιας επίσημα παράνομης διαδικασίας σχετικώς με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, την οποία πιέζεται αισχρά ο κ. Βασιλειάδης να αποδεχθεί, θέτοντας σε σοβαρότατο κίνδυνο τη θέση του και την προσωπική του αξιοπρέπεια.
Η δεδομένη και ομολογημένη παραβίαση του νόμου από όλες τις εμπλεκόμενες, στην οργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα, πλευρές (με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση των κρυφών και φανερών επιθυμιών των προέδρων των δύο ΠΑΕ των υπαλλήλων που διόρισαν οι ίδιοι στην διορισμένη από την κυβέρνηση και τον Κύπριο Καλοχαιρέτα ΕΠΟ και του έκπτωτου τέως δημάρχου Βόλου) παρακάμπτεται ελαφρά τη καρδία και στη θέση της προβάλλονται αστειότητες όπως τα έξοδα που έγιναν, οι μετακινήσεις των ομάδων και οι αντίστοιχες των οπαδών. Κοινός στόχος ο εξαναγκασμός του κ. Βασιλειάδη σε μια δεδομένα παράνομη επιλογή διεξαγωγής του Τελικού, ώστε εκτός των άλλων, να τεθεί και ο ίδιος στο στόχαστρο "και να καταλάβει ο ταλαίπωρος με ποιον τα βάζει" (ειπώθηκε και αυτό σε κλειστή σύσκεψη διάφορων νταραβεριτζήδων με τη συμμετοχή μελών της ΠΔΕ/ΕΠΟ).
Κι αν οι εσωκομματικές ίντριγκες στον ΣΥΡΙΖΑ αφήνουν παγερά αδιάφορους τους φιλάθλους δεν πρέπει να περάσει από κανένα απαρατήρητη η σιωπή των μεγάλων μαχαιριών του κόμματος, που έβγαιναν στο πρόσφατο παρελθόν πολύ εύκολα και έκοβαν κεφάλια και τώρα, με υπουργό τον Βασιλειάδη, έχουν μείνει στο θηκάρι και έχουν αφήσει τον υπουργεύοντα τον αθλητισμό να τα βγάλει πέρα μόνος του.
Χρυσή η ευκαιρία που βρήκαν όσοι παλιότεροι μισούν θανάσιμα τον κ. Βασιλειάδη να του δώσουν να καταλάβει ότι βρίσκεται στην καρέκλα του μόνο για να επιβεβαιώνει την πολιτική τους και πως μπορούν, ανά πάσα στιγμή, να τον σκουπίσουν.

Ένας παράνομος Τελικός είναι το καλύτερο διαβατήριο για τα σχέδια τους.