Αρωμα... δημοσίων σχέσεων στο φύλλο αγώνα του τελικού!

Κατάντια
Υστερα οι διαιτητές θέλουν να τους σέβονται, όμως δεν κάνουν κάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη λήξη του αγώνα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είπε πολλά και διάφορα στον Κομίνη, όμως από τις πληροφορίες που έχουμε προκύπτει ότι ο διεθνής ρέφερι δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα! Εκεί κατάντησε η διαιτησία υπό την ηγεσία των Τριτσώνη, Κουκουλάκη, να φοβούνται οι ρέφερι και περισσότερο από όλους οι διεθνείς ρέφερι.

Λάθεψε
Ποιος εξωδιοικητικός παράγοντας ομάδας όρμησε στα αποδυτήρια των διαιτητών του τελικού και άρχισε να τα… χώνει στον επιπρόσθετο Θάνο (Γρεβενών), επειδή νόμισε πως ήταν ο Κομίνης; Ναι, έγιναν και αυτά στο Πανθεσσαλικό. Ομως, και πάλι ο Κομίνης δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα για τον… γνωστό-άγνωστο, ίσως επειδή δεν γνωρίζει γαλλικά!

Παράδειγμα
Πώς να τιμωρήσει ο Κουκουλάκης τον Κομίνη για ελλιπή σύνταξη του φύλλου αγώνα του τελικού Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1, παρότι πρόκειται για πειθαρχικό παράπτωμα σύμφωνα με τον κανονισμό διαιτησίας; Και ο ίδιος δεν είχε δεχθεί επίσκεψη του ίδιου παράγοντα, όντας διαιτητής σε περσινό παιχνίδι και απέφυγε να γράψει τι του είπε; Μάλιστα, η συγκεκριμένη είδηση είχε μεταδοθεί από την ΕΡΤ το ίδιο βράδυ, αλλά πέρα… έβρεξε.


Ερευνα

Για την επίσκεψη του εξωδιοικητικού, η τότε ΚΕΔ είχε διεξάγει έρευνα. Τα αποτελέσματά της; Μια τρύπα στο νερό, αφού δεν τον τιμώρησε. Αντίθετα, τον όρισαν αμέσως. Είναι η ΚΕΔ, τα μέλη της οποίας ο Κουκουλάκης δεν βάζει ούτε παρατηρητές αγώνων! Τέτοια πολλά και θαυμάσια γίνονται στον θαυμαστό κόσμο της διαιτησίας. 

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 10/05/2017)