Θα ζητηθούν οι παραιτήσεις από το παράνομο δίδυμο

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ

ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το παράνομο δίδυμο της ΚΕΔ και ο σχεδιασμός των Τριτσώνη, Κουκουλάκη θα μείνει στα χαρτιά, εννοούμε τα σχέδια να θέσουν εκτός πινάκων ανεξάρτητους διαιτητές που δεν προσκύνησαν σε συγκεκριμένες ΠΑΕ, κρατώντας στον αφρό αυτούς που έκαναν εξόφθαλμα λάθη (διαιτητές όπως οι Σιδηρόπουλος, Μάνταλος, Καλογερόπουλος, Κύζας, Παπαδόπουλος, Βάτσιος και βοηθούς όπως οι Κωσταράς, Ακρίβος, Γρεβένης, Σταθόπουλος κτλ.), διατηρώντας τους εν ασυλία που «απολάμβαναν» ολόκληρη τη σεζόν. Υπενθυμίζουμε ότι οι τιμωρίες έπεφταν ανάλογα με το ποιος έκανε το λάθος και σε βάρος ή υπέρ ποιας ομάδας γινόταν.
Με βάση την απαράδεκτη εικόνα στη Superleague, στο Κύπελλο και στη Football League, το παράνομο δίδυμο της ΚΕΔ δεν μπορεί να σταθεί. Η θητεία της ΠΔΕ/ΕΠΟ τελειώνει στις 31 Μαΐου και λίγες μέρες μετά, αφότου μετά τα πλέι οφ της Λίγκας (31/05) και μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας (11/06) θα ζητηθούν οι παραιτήσεις των Τριτσώνη, Κουκουλάκη.
Δεν υπάρχει κανένα τριετές συμβόλαιο που μπορεί να τους κρατήσει. Ούτε φυσικά αυτό ισχύει και με τις εγγυήσεις του Κουτσοκούμνη, του παράγοντα που τους επέλεξε, καθώς δεν έχει πλέον καμία αρμοδιότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ως γνωστόν ο φάκελος προωθήθηκε στη Γενική Γραμματέα της FIFA, στην εκ Σενεγάλης Φατιμά Σαμούρα.
Οι περισσότερες ομάδες της Superleague, φαίνεται άλλωστε και από τις ανακοινώσεις που εξέδιδαν στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, δεν είναι ικανοποιημένες από τη θητεία των Τριτσώνη, Κουκουλάκη και δεν αρκεί να τους κρατήσει ούτε το στέλεχος εντός της διοργανώτριας, που οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι επηρέασε στην επιλογή τους. Ακόμη και να παραταθεί η θητεία της διοικούσας, θα γίνουν αλλαγές και σε αυτή, άρα θα επηρεάσουν και την ΚΕΔ, αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει Κουτσοκούμνης.


Τους επέλεξε ο Κύπριος Κουτσοκούμνης που δεν έχει πλέον ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο