Μαρινάκης: «Υπομονή να έχει ο κ. Σαββίδης να μας βλέπει να πανηγυρίζουμε» - «Καθένας πρέπει να κοιτάξει την ομάδα του και να κάνει ότι μπορεί για να τη δυναμώσει και για να παίρνει τίτλους μέσα στο γήπεδο. Με λίγα λόγια και πολλά έργα»

***«Και δέκα Νότιγχαμ να αγοράσω ο Ολυμπιακός θα είναι πάνω από όλα»
*** «Δυστυχώς όμως αυτές τις μέρες πρέπει να ασχολούμαστε με δικαστήρια και με ανθρώπους που θέλουν να κάνουν κακό στον σύλλογο. Με τον Πλατανιά, με τους Λασκαράκηδες, με τους παρατηρητές»
*** «Τι λένε για Κινέζους και Γιαπωνέζους δεν ξέρω. Εμείς πάντα κοιτάζουμε να συνεργαστούμε με μεγάλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Η Κόσκο μέχρι στιγμής δεν έχει αγοράσει ούτε εισιτήριο στον Ολυμπιακό»
*** «Δεν έπρεπε να ξεκινήσει ο τελικός στον Βόλο»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την φιέστα στο "Γ. Καραϊσκάκης":

«Είναι μια μεγάλη γιορτή, το χαρήκαμε, πανηγυρίσαμε το 44ο πρωτάθλημα, το 7ο σερί όλοι μαζί μια οικογένεια. Περάσαμε πολύ όμορφα και το χαρήκαμε ιδιαίτερα».
Για τον τελικό του Βόλου: «Το τι έγινε χθες στον Βόλο είναι ένας εξευτελισμός για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και μετρημένοι στις δηλώσεις μας, γιατί μας ακούν εκατομμύρια κόσμου. Να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην χάνουμε το μέτρο. Αυτά είναι πολύ σημαντικά πράγματα και πρέπει οι άνθρωποι που ηγούνται του ποδοσφαίρου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ό,τι έγινε χθες πρέπει να ξεχαστεί πολύ γρήγορα γιατί μας ξεφτιλίζει όλους, Δεν έπρεπε να ξεκινήσει καν το ματς, αλλά τέλος πάντων έγινε. Πρέπει να το σβήσουμε από τη μνήμα μας, γιατί κάνει κακό. Να συνεχίσουμε όλοι την προσπάθεια που κάνουμε για να γίνουν 5 καλά πράγματα στο ποδόσφαιρο».
Για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού και τον σχεδιασμό: «Όπως είχα πει και πριν λίγες μέρες, θα ενισχυθούμε. Θα κάνουμε κάποια πράγματα παραπάνω για τον σύλλογο, δυστυχώς όμως αυτές τις μέρες πρέπει να ασχολούμαστε με δικαστήρια και με ανθρώπους που θέλουν να κάνουν κακό στον σύλλογο. Με τον Πλατανιά, με τους Λασκαράκηδες, με τους παρατηρητές. Καθένας πρέπει να κοιτάξει την ομάδα του και να κάνει ότι μπορεί για να τη δυναμώσει και για να παίρνει τίτλους μέσα στο γήπεδο. Με λίγα λόγια και πολλά έργα».
Για τη συμφωνία του για την απόκτηση των μετοχών της Νότιγχαμ: «Σας το έχω ξαναπεί. Και 10 Νότιγχαμ να αγοράσω και 50 Νότιγχαμ να αγοράσει, ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλα. Το ντιλ θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με τις Αρχές και με τη Λίγκα, παρόλα όσα λένε εδώ. Είναι πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούν μαζί μας. Και ο Ολυμπιακός θα ωφεληθεί από αυτό και θα το δείτε στην πορεία πολύ σύντομα».

Για την απάντηση που θέλει να δώσει στις δηλώσεις Σαββίδη για το «τέλος της ηγεμονίας του Ολυμπιακού»: «Σήμερα απαντήσαμε με το 44ο πρωτάθλημα και του χρόνου θα απαντήσουμε με το 45ο. Υπομονή να έχει ο κ. Σαββίδης να μας βλέπει να πανηγυρίζουμε. Ο ίδιος να προσπαθήσει να κάνει το ίδιο στην ομάδα του. Εγώ εδώ είμαι, εδώ είναι η μεγάλη μου αγάπη και συνεχίζουμε. Τώρα τι λένε για Κινέζους και Γιαπωνέζους δεν ξέρω. Εμείς πάντα κοιτάζουμε να συνεργαστούμε με μεγάλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Η Κόσκο μέχρι στιγμής δεν έχει αγοράσει ούτε εισιτήριο στον Ολυμπιακό. Στο πλαίσιο συνεργασιών σε όλο των κόσμο, κοιτάζουμε για να συνεργαστούμε με μεγάλες εταιρίες».