Αστυνομία: «Οι χειρότερες συμπλοκές οπαδών εντός του αγωνιστικού χώρου» - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν γλιτώνουν την αφαίρεση βαθμών

***Ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας αδειάζει την προπαγάνδα της συγκάλυψης για να γλιτώσουν οι δυο ΠΑΕ
«Στο Πανθεσσαλικό στάδιο, το ότι δεν είχαμε νεκρούς, μια ανώτερη δύναμη υπήρχε από ψηλά και τους φυλούσε όλους. Ήταν τα χειρότερα ίσως επεισόδια και οι χειρότερες συμπλοκές οπαδών εντός αγωνιστικού χώρου», δήλωσε στον Alpha Θεσσαλονίκης 96,5 ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας Αργύρης Διχτάς. Παράλληλα «άδειασε» τον Δήμο Βόλου, τον Λασκαράκη και την ΕΠΟ που διατυμπανίζουν ότι ο αγώνας ήταν γιορτή, θέτοντας και «καυτά» ερωτήματα.
«Εκτός από το Δήμο Βόλου ή κάποιες Ενώσεις, όλοι οι υπόλοιποι ήταν αρνητικοί. Μιλούσαν για μια γιορτή οι συγκεκριμένοι, ενώ οι υπόλοιποι γνωρίζαμε, τόσο οι πολίτες όσο και οι αστυνομικοί, ότι ο αγώνας αυτός δεν θα ήταν γιορτή. Μήπως ασκήθηκε πίεση σε πολύ πιο ψηλά πρόσωπα από άλλους, μήπως επηρεάζονται κάποιες αποφάσεις από μεγαλοεπιχειρηματίες; Μήπως κάποιοι τα θέλουν τα επεισόδια;», αναρωτήθηκε.

Καταλήγοντας, ο κ. Διχτάς σημείωσε πως δεν ήταν ποτέ δυνατόν να γίνει τέτοιος αγώνας στο Πανθεσσαλικό, καθώς το γήπεδο είχε πολλές ελλείψεις, ασφάλεια δεν προσέφερε σε κανέναν και να γιατί έγιναν όλα αυτά που έγιναν. «Όταν πήγε να γίνει η αυτοψία για να γίνει αυτός ο αγώνας, βλέπαμε όλοι και εμείς το γνωρίζαμε εδώ, όπως και οι συνάδελφοι που ήρθαν για να δουν το γήπεδο, είχαν την ίδια απορία με εμάς: “πώς θα γίνει ο αγώνας εδώ;”. Το συγκεκριμένο στάδιο δεν μπορούσε να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αγώνα. Όλες οι δουλειές που έγιναν και οι τροποποιήσεις ήταν προχειροδουλειές. Οι πόρτες έσπασαν σε πέντε λεπτά».