Επιχειρηματική συνεργασία Σαββίδη-Μαθιουλάκη;

***Σάλος στην Κρήτη με δημοσιεύματα που αναφέρονται στις επαγγελματικές σχέσεις των προέδρων των ΠΑΟΚ και Πλατανιά για την κατασκευή ξενοδοχειακής μονάδας.
***Γιατί δεν διαψεύδονται;

Χαμός έγινε στην Κρήτη με την είδηση ότι υπάρχει συνεργασία Σαββίδη-Μαθιουλάκη η οποία δεν έχει διαψευστεί, σε μια περίοδο μάλιστα που προέκυψαν και οι δήθεν καταγγελίες για τον αγώνα Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-1. Σύμφωνα με δημοσίευμα εταιρία συμφερόντων του Σαββίδη έχει αγοράσει οικόπεδο στον Καβρό Αποκορώνου έκτασης 100 στρεμμάτων για την κατασκευή υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας πολλών εκατομμυρίων και την εργολαβία ανέλαβε εταιρία προέδρου ομάδας της Superleague.
Διαβάστε την είδηση στο parakritika.gr
Επιχειρηματική Συνεργασία Σαββίδη – Μαθιουλάκη; Δημοσίευμα Σε Τοπική Ιστοσελίδα Του Αποκόρωνα. Καμία Αντίδραση Από Την ΠΑΕ Πλατανιάς

Καμία επίσημη αντίδραση, αν και το σχετικό άρθρο έχει δημοσιευτεί εδώ και αρκετές ημέρες, δεν υπάρχει από πλευράς του προέδρου της ΠΑΕ Πλατανιάς, Μανώλη Μαθιουλάκη, σε άρθρο τοπικής ιστοσελίδας στην περιοχή του Αποκόρωνα, που θέλει το μεγαλομέτοχο της Χανιώτικης ομάδας να συνεργάζεται επιχειρηματικά με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, σε μία περίοδο μάλιστα κατά την οποία ήταν στην κορυφή της επικαιρότητας τα γεγονότα στο «Γ. Καραϊσκακης» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πλατανιά, ενώ φωτογραφίες στελεχών του ΠΑΟΚ από την παρουσία τους στα Χανιά, δημοσιεύονταν στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ApokoroNews.gr…
Η εταιρεία Dimera Group συμφερόντων Ι. Σαββίδη που έχει αγοράσει οικόπεδο στον Καβρό Αποκορώνου έκτασης 100 στρεμμάτων για την κατασκευή υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας πολλών εκατομμυρίων έχει δώσει σύμφωνα με πληροφορίες την εργολαβία σε Χανιώτη επιχειρηματία ο οποίος έχει κατασκευαστική όπως επίσης και εταιρεία εμπορίας σκυροδέματος.
Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είναι πρόεδρος σε ομάδα της Super League η οποία εσχάτως είχε διένεξη με τον Ολυμπιακό, παίκτες της οποίας κατέθεσαν οτι ξυλοκοπήθηκαν στο μεταξύ τους παιχνίδι με κίνδυνο την αφαίρεση βαθμών απο τον πρωταθλητή.
Μια εξέλιξη η οποία βολεύει φυσικά την ομάδα του Ελληνορώσου επιχειρηματία τον ΠΑΟΚ στο κυνήγι του τίτλου εξωγηπεδικά.

«Ήρθε και έδεσε η συνεργασία», λένε οι κακές γλώσσες.