ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ο Ολυμπιακός τιμωρία έδρας, ο ΠΑΟΚ μόνο πρόστιμο

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
Μπορεί στην κλήση του Παναθηναϊκού το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Οργανο της Λίγκας να έλαβε υπόψη το βίντεο, όμως στην περίπτωση του ΠΑΟΚ δεν έλαβε υπόψη το φύλλο αγώνα. Για τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ η μία από τις δύο αγωνιστικές που επέβαλε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ είναι για δήθεν «παράνομη βία» σε βάρος του διαιτητή Παπαπέτρου (Αθηνών), τον οποίο ουδείς ακούμπησε! Ομως, αν και ο Κομίνης γράφει στο φύλλο αγώνα όχι μόνο για βρίσιμο των διαιτητών από τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ, Παντελή Κωνσταντίδη, αλλά και ότι ο γυμναστής του, Πέταρ Μιλκάνοβιτς, τράβηξε από τη φανέλα τον τέταρτο διαιτητή Ευαγγέλου (Αθηνών), ο ΠΑΟΚ δεν κλήθηκε με άρθρο που να προβλέπει ποινή έδρας, παρά οι δύο προαναφερόμενοι κινδυνεύουν με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και η ΠΑΕ με πρόστιμο.
Αναλυτικά ο Κομίνης γράφει: «Στο ίδιο λεπτό και ενώ ακόμα βρισκόμασταν εντός αγωνιστικού χώρου ο Παντελής Κωνσταντινίδης μας πλησίασε και μας είπε: “Από εσάς ξεκίνησε ρε γ...”. Στο ίδιο λεπτό ο γυμναστής τους ΠΑΟΚ πλησίασε τον 4ο διαιτητή και τον τράβηξε από την φανέλα λέγοντάς του “fuck off”».
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική επειδή ο Μοντέστο είπε τάχα στον παρατηρητή του αγώνα ρεβάνς του ημιτελικού «θα δεις τι θα πάθεις». Θυμίζουμε και τι είχε γράψει ο Παπαπέτρου στο πρώτο ματς της ίδιας διοργάνωσης: «Μετά τη λήξη του αγώνα κι ενώ κατευθυνόμασταν προς τα αποδυτήριά μας, δύο άνθρωποι χωρίς διακριτικά που βρίσκονταν έξω από την έξοδο των αποδυτηρίων μας, μας προπηλάκισαν λεκτικά και εμπόδισαν την είσοδό μας εντός αυτών. Μας εξύβρισαν με τις φράσεις “μας γαμ…. σήμερα, τι κάνατε ρε;”. Με την παρέμβαση της αστυνομίας απομακρύνθηκαν και εισήλθαμε στα αποδυτήρια. Καμία άλλη παρατήρηση».