Τον έβρισε ο Μίχελ, σφυρίζει στην Τούμπα!!!

Θα χαρεί και ο Λούμπος Μίχελ που θα ξαναδεί τόσο πρόσφατα τον Καλογερόπουλο; Θυμίζουμε ότι ο διεθνής ρέφερι, ο οποίος ορίστηκε στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ των πλέι οφ, ήταν τέταρτος διαιτητής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στα τελευταία λεπτά απέβαλε τον Σλοβάκο παράγοντα του ΠΑΟΚ και πρώην διεθνή διαιτητή επειδή σύμφωνα με το φύλλο αγώνα του είπε το εξής: «Fucking bastard». Κατά σύμπτωση είναι η ίδια φράση που είχε πει και στον Στυλιαρά στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος!
Δύο ματς του ΠΑΟΚ διαιτήτευσε ο Καλογερόπουλος (Αθηνών) και έδωσε ισάριθμες αποβολές σε βάρος του. Στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4 έδωσε πέναλτι στο 73’ σε βάρος των γηπεδούχων, αποβάλλοντας τον Κάνιας και στο Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-1 απέβαλε στο 32’ τον Αθανασιάδη. Για να τα λέμε όλα, στο περσινό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ δεν είχε παράπονα.

Ο Καλογερόπουλος ορίζεται φέτος για τέταρτη φορά στην ΑΕΚ, συγκεκριμένα έχουν προηγηθεί οι αγώνες Βέροια-ΑΕΚ 0-1, Κέρκυρα-ΑΕΚ 1-1 και Πλατανιάς-ΑΕΚ 0-2. Οι φίλοι της διαιτησίας που ενδιαφέρονται για την πρόοδο του διεθνή ρέφερι θα απογοητευτούν αν δουν σε βίντεο τα λάθη που έκανε υπέρ των φιλοξενούμενων στα Περιβόλια.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στον τελικό Κυπέλλου ο Καλογερόπουλος προέτρεψε στον Κομίνη να μην αποβάλει τον Μάτος για την αγκωνιά στον Πατίτο, στα πρώτα λεπτά του τελικού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τσαχειλίδης (Πειραιά) ζήτησε την τιμωρία του ρέφερι του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1. Ομως, αν τιμωρούσαν και τον Καλογερόπουλο, δεν θα είχαν διαιτητές.