Αν στυλώσει τα πόδια ο Δρόσος

***Το σενάριο περί παράτασης της θητείας της ΠΔΕ/ΕΠΟ μόνο γέλια προκαλεί
Την συμμετοχή του προεδρεύοντος την ΠΔΕ/ΕΠΟ, καθηγητή της Νομικής σχολής, πρώην Διευθυντή της Διεύθυνσης Εξοπλισμών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας επί Άκη Τσοχατζόπουλου, νυν συντάκτη κορυφαίων κυβερνητικών νομοσχεδίων ( με κορωνίδα την ιστορική πατατιά με τις τηλεοπτικές άδειες), παντελώς άσχετου (κατά προσωπική του δήλωση την πρώτη μέρα διορισμού του από τον Κύπριο ποδοσφαιρικό τίποτα) με το ποδόσφαιρο και τη λογική του κ. Ιωάννη Δρόσου προεξοφλούν στη συνάντηση του κ. Βασιλειάδη με την κα Σαμούρα, γενική Γραμματέα της FIFA εγχώριοι, κορυφαίοι αναλυτές.
Μια συμμετοχή από την οποία αφήνεται να εννοηθεί, πως μπορεί να προκύψει και θέμα καθυστέρησης των εκλογών στην ΕΠΟ "αν διαφωνήσει η κυβέρνηση με τη FIFA και χρειαστούν νέες συζητήσεις και επαφές..." σε μια προφανή προσπάθεια να μεταφερθεί η ευθύνη των εξελίξεων στον σκληρό κυβερνητικό πυρήνα που εκφράζει ο κ. Δρόσος, σε αντίθεση με τον εκτός νυμφώνος κ. Βασιλειάδη.
Σε απλά ελληνικά, αν ο κ. Δρόσος δεν συμφωνήσει στο χρονοδιάγραμμα και στην ουσία των εξελίξεων με την κα Σαμούρα, θα παραταθεί η θητεία της ΠΔΕ για αόριστο χρόνο, προφανώς με μονομερή κυβερνητική απόφαση και ... όλα καλώς καμωμένα. Ο ευσεβής πόθος των κομματικών και κυβερνητικών φερέφωνων θα υλοποιηθεί και μέσω της παράτασης της θητείας θα συνεχίσουν να ενθυλακώνουν μισθούς και άλλα τινά προνόμια!!!
Δηλαδή, μια Προσωρινή Επιτροπή ή Επιτροπή Εξομάλυνσης που αποφασίστηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της FIFA, για την υλοποίησή της διορίστηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο επίτροπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, η θητεία της και τα καθήκοντα της οριοθετήθηκαν από την FIFA και τα πρόσωπα (που δήθεν επέλεξε ο Κύπριος Καλοχαιρέτας) θα συνεχίσει να υφίσταται και να λειτουργεί με μια απλή υπουργική ή κυβερνητική απόφαση, κόντρα στις επιθυμίες ή στις εντολές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.
Ακόμη πιο δηλαδή, θα δώσει εντολή για εκλογές η FIFA  και θα πει ο Δρόσος "μολών λαβέ" στην κα Σαμούρα και όλα εντάξει. Κανείς δεν θα τον κουνήσει από τη θέση του (και την γραμματέα του επίσης), άρα θα συνεχίσει να απολαμβάνει των ποδοσφαιρικών προνομίων, τα οποία εσχάτως γνώρισε και πολύ του άρεσαν του κυρίου καθηγητή της Νομικής.
Ωραίο το έργο! Πέστε μας πότε θα ανεβεί να έρθουμε να το δούμε...
Υ.Γ. Στον κ. Βασιλειάδη έχετε παρουσιάσει το σενάριο;