Πάνος Καμμένος: Υβρεις και χειρονομίες προς φιλάθλους του Ολυμπιακού σε αγώνα πόλο


ΠΗΓΗ: www.parapolitika.gr

Ο Πάνος Καμμένος το βράδυ της Πέμπτης ξέφυγε ξανά, αυτή τη φορά όχι στο βήμα της Βουλής ή μιλώντας σε κάποιο ΜΜΕ αλλά σε έναν ασυνήθιστο χώρο για κάποιον υπουργό.
Συγκεκριμένα βρέθηκε  στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης για να παρακολουθήσει τον αγώνα πόλο γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης, στην οποία είναι προπονητής η αδερφή του, γεγονός που σίγουρα έπαιξε τον ρόλο του για το… πάθος που επέδειξε στη συνέχεια ο Πάνος Καμμένος.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Αμυνας δεν υπολόγισε στιγμή τη θεσμική του ιδιότητα και παρασύρθηκε με μεγάλη ευκολία σε συμπεριφορές που παραπέμπουν σε έναν φανατικό οπαδό. 
Ξεκίνησε απειλώντας τους φίλους του Ολυμπιακού που παρακολουθούσαν τον αγώνα ότι θα τους… συλλάβει, όπως φαίνεται στη χαρακτηριστική φωτογραφία.

Μετά άρχισε να χειρονομεί και να φωνάζει προς το μέρος τους, με το αποκορύφωμα να είναι η… ύψωση του μεσαίου δαχτύλου του.

Να τον χαίρονται!
Οι χειρονομίες αυτές προκάλεσαν τους φιλάθλους και έτσι ο υπουργός άκουσε τα... εξ αμάξης από περίπου 250 φιλάθλους της ομάδας του Ολυμπιακού, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
Μεταξύ των συνθημάτων που φώναξαν εναντίον του ήταν το «Βάλε όλο το μνημόνιο στον κ@@@», «Γκαντέμης ο Καμμένος για τη Βουλιαγμένη», ενώ το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα ήταν το «Πόσα παίρνεις από τον Σαββίδη, ρε α@@@ι, ρε α@@@ι». 

Πάντως ο υπουργός αποδείχθηκε γκαντέμης για την ομάδα της Βουλιαγμένης, καθώς οι «ερυθρόλευκες» του Ολυμπιακού κέρδισαν με 8-9 και πήγαν τη σειρά των τελικών σε πέμπτο παιχνίδι.