«Καίνε» τον έναν διαιτητή μετά το άλλον

Η λίστα των διαιτητών που έχουν δημιουργήσει μεγάλα… θέματα με την απόδοσή τους στους ποδοσφαιρικούς αγώνες είναι μεγάλη, καθώς οι αρμόδιοι «καίνε» τον έναν ρέφερι μετά τον άλλον. Τελευταίο παράδειγμα ο Κομίνης (Θεσπρωτίας), που αν και τιμωρήθηκε από τον Τσαχειλίδη (Πειραιά) για την απόδοσή του στο τελικό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1, τον έβαλαν στα πλέι οφ (ΠΑΟ-ΠΑΟΚ) με τα γνωστά αποτελέσματα. 
Ο Κομίνης δεν είχε θέμα μόνο με τα λάθη του (δεν απέβαλε τον Ενρίκε, κακώς απέβαλε τον Ουαρντά και τον Βλαχοδήμο) αλλά και με το φύλλο αγώνα. Για πρώτη φορά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο διεκόπη ματς λόγω γενικής σύρραξης ποδοσφαιριστών και ενώ δεν κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα κανενός, αλλά πετάχθηκε κουτάκι μπύρας εναντίον προπονητή (Ιβιτς), παρόλα αυτά δεν το είδε κανείς από τη διαιτητική ομάδα και στο φύλλο αγώνα καταγράφει (πρωτοφανές) πληροφορίες από άλλους! Ναι, το είδαμε κι αυτό.
Μήπως το φύλλο αγώνα είναι και άκυρο; Εν ολίγοις το παράπτωμά του συναγωνίζεται, αυτό του Μάνταλου που επέτρεψε είσοδο παραγόντων της ΑΕΚ στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, μετά το ματς πρωταθλήματος ΑΕΚ-Ολυμπιακός.
«Καίγονται» διαιτητές λόγω της εμφανούς κακής διαχείρισης από τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη. «Εκαψαν» μέχρι και διεθνείς αλλά και διαιτητές που οι ίδιοι στήριζαν! Επίσης, κάποιους άλλους τους στοχοποίησαν, μην ορίζοντάς τους ή ορίζοντάς τους σπάνια, χωρίς να έχουν υποπέσει σε κάποιο παράπτωμα, χωρίς να προβλέπεται από κανέναν κανονισμό, ίσως επειδή είναι... μέντιουμ.
Ανεξάρτητα τι θα γίνει από τώρα και στο εξής, να μην ανησυχεί το παράνομο δίδυμο. Ηδη πέρασε στην ιστορία ως η πιο αποτυχημένη ΚΕΔ του κόσμου (αυτό το γράφουμε επειδή έλεγαν ότι τους στηρίζει η FIFA).