Θαύμα, θαύμα! - Κρητικό σάιτ βρήκε τον Αποστολόπουλο, που δεν τον βρίσκει η ΠΑΕ Πλατανιάς


Γελάνε και οι φυσούνες… Το zarpanews βρήκε τον Αποστολόπουλο, που δεν τον βρίσκει η ΠΑΕ Πλατανιάς

ΠΗΓΗ: www.zarpanews.gr

Βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά! Η χανιώτικη ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι, ο παίκτης της ομάδας, Αλέξης Αποστολόπουλος και πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών, δεν έχει δώσει σημάδια ζωής από την περασμένη Παρασκευή!
Ωστόσο, ο Αποστολόπουλος μίλησε στο zarpanews.gr και μας είπε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με κάποιον από την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και για το αν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της χανιώτικης ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Δε θέλω να μιλήσω για το συγκεκριμένο, έχω ήδη μιλήσει με τον δικηγόρο μου και για το τι ισχύει και τι όχι θα το δούμε στο μέλλον. Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω».
Για το αν έχει μιλήσει κάποιος από την ομάδα μαζί και για το μέλλον του στον σύλλογο είπε: «Όχι δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την ομάδα. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον και για το τι θα γίνει και αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Μην πιστεύετε όσα διαβάζετε».
Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Ίλια Ίβιτς, ο οποίος είχε δηλώσει για τον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά πως δεν είχε ενημερωθεί για τα όσα κατέθεσε για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού και πως διακόπτει τη συνεργασία μαζί του, δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι.
Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

«H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, παρακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής:
Όσον αφορά στα γεγονότα της 1ης Απριλίου στο Καραϊσκάκη, τοποθετήθηκε τόσο με επίσημη ανακοίνωση λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς και με δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ, κ. Μανώλη Μαθιουλάκη.
Όλο το αυτό το διάστημα, παίκτες της ομάδας μας έχουν αναφερθεί δημόσια για τα γεγονότα. Οι δηλώσεις αυτές -ό,τι και να αναφέρουν σχετικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι- εκφράζουν αποκλειστικά του ίδιους και όχι την ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, η οποία παραμένει αντίθετη στις δημόσιες τοποθετήσεις παικτών, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα στην ομάδα.
Αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, από την περασμένη Παρασκευή ο συγκεκριμένος δεν έχει δώσει σημεία ζωής και δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν παράγοντα της ομάδας μας, ούτε με μέλος του προπονητικού επιτελείου, παρά τις δεκάδες κλήσεις που του έχουν γίνει, θέτοντας -ουσιαστικά- εαυτόν εκτός ομάδας.
Σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μανούσο, επειδή αθέτησε συγκεκριμένες και ρητές εντολές της διοίκησης αναφορικά με τις δημόσιες τοποθετήσεις παικτών για το εν λόγω παιχνίδι, κλήθηκε άμεσα σε απολογία.
Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, χωρίς να φέρει καμία ευθύνη, βρίσκεται αυτή την στιγμή εν μέσω μιας διαμάχης τρίτων και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να έχει τον ρόλο του βατραχιού, το οποίο θα ποδοπατήσουν τα βουβάλια.
Από κει και πέρα, για όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη, μέλη της ομάδας μας έχουν ήδη κληθεί από την ποινική δικαιοσύνη όπου και καταθέτουν. Διαβεβαιώνουμε, δε, ότι η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θα πράξει το αυτονόητο και αυτό που αρμόζει στο ήθος της.
Σταματά, δε, να ασχολείται με ένα θέμα που αφορά πλέον άλλους (εκτός φυσικά αν της ζητηθεί εκ νέου από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας) και θα κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει την ηρεμία της».