ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Αρκετά με τις γελοιότητες Σαββίδη, ας πληρώσει αυτά που χρωστάει»

Ξεκάθαρη είναι η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά τα μυθεύματα, όπως τα χαρακτηρίζει, των ΜΜΕ για  δήθεν συμφωνία Superlegue-Σαββίδη για τη χορηγία η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρη:
«Ας αφήσει ο κύριος Σαββίδης τα επικοινωνιακά τρικ και τις πληρωμές με τα… λόγια από τη Λίγκα μέχρι τη… FIFA και ας πληρώσει αυτά που ήδη χρωστά στον συνεταιρισμό και δεν τα πληρώνει εδώ και μήνες. Ας πληρώσει και την επόμενη χρονιά όπως προβλέπεται από τα συμφωνηθέντα και αν θέλει και επέκταση της συμφωνίας, αυτό θα συζητηθεί στο συμβούλιο της Λίγκας και πουθενά αλλού. Αρκετά πιο με τις γελοιότητες».
Γιώργος Στράτος, Φώτης Κωστούλας, Αλέξης Κούγιας και Γιώργος Μποροβήλος συναντήθηκαν με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του χθεσινού αγώνα με την ΑΕΚ, και διέρρευσαν πως επήλθε συμφωνία διετούς διάρκειας, η οποία θα έχει ισχύ από την επόμενη σεζόν.  Η εταιρεία συμφερόντων του Ι. Σαββίδη, η Σουρωτή AE δηλαδή, θα δώσει την πρώτη χρονιά το ποσό των 2.250.000 ευρώ και τη δεύτερη χρονιά 2.750.000 ευρώ, ενώ για τη φετινή χρονιά θα δοθεί 1 εκατ. ευρώ, ώστε να κλείσουν κάποιες «τρύπες» του συνεταιρισμού.

Η συμφωνία για να αναλάβει η DIMERA του Σαββίδη την χορηγία της Λίγκας επήλθε τον περασμένο Οκτώβριο και ήταν διετούς διάρκειας, δηλαδή την τρέχουσα σεζόν και την επόμενη.