Ελιωσαν όλες οι «καραμέλες» και στη Λεωφόρο – Φρουρά, φρουρά, φρουραααά…

Τα δεδομένα είναι τα εξής:

1) Κατέρρευσε και το παραμύθι πως για όλα φταίει η αδικία από την μόνιμη κυριαρχία του Ολυμπιακού. Σε αυτό στηρίχθηκε ολόκληρη η προπαγάνδα. Ολυμπιακός δεν υπήρχε ούτε στο Πανθεσσαλικό, ούτε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ τον επικαλείται στην ανακοίνωσή του, δείχνει και την απόγνωση του Σαββίδη, όπως επίσης και το τεράστιο μέγεθος της ομάδας των «ερυθρολεύκων». Παντού, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βλέπει μπροστά του τον Ολυμπιακό. Τυχαίο; Και να σκεφτείτε πως ουσιαστικά ακόμη δεν τον έχει δει, παρά τρέμει και τη σκιά των Πειραιωτών που δεν χάνει ευκαιρία να τους επιτεθεί. Μόνο που τώρα εκτίθεται πιθανόν και στην κυβέρνηση. Στους συμμάχους του (Μελισσανίδη, Αλαφούζο) ήδη εκτέθηκε, καθώς κανένας δεν θέλει να τον βλέπει.
2) Το ποδόσφαιρο χρειάζεται εξυγίανση. Αυτοί το έλεγαν, εννοούμε οι πρώην σύμμαχοι και η προπαγάνδα τους, όμως με αυτά που βλέπουμε φαίνεται πως γίνονται άλματα προς τα πίσω και ούτε ένα βηματάκι προς τα εμπρός! Δεν είχαν δικαιολογία για την κυριαρχία του Ολυμπιακού και έβλεπαν φαντάσματα. Εγιναν αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο στην ομοσπονδία και στη διαιτησία, μέχρι και με παράνομους κανονισμούς, αλλά… άνθρακες ο θησαυρός.
3) Επιτροπή Εξομάλυνσης στην ΕΠΟ. Δικαιώθηκαν (μέσα σε αυτούς κι εμείς) όσοι τη… βάφτισαν Επιτροπή Ανωμαλίας. Τέτοια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχουν ξαναγίνει. Τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-2) είναι ανεπανάληπτα. Βίντεο με τόσο ξύλο δεν υπάρχει. Ούτε υπήρξαν δεκάδες τραυματίες, ούτε καμιά 30αρια χούλιγκαν που ταυτοποιήθηκαν. Επίσης, έγιναν 110 ματς για τα πλέι οφ, χωρίς προηγουμένως να διακοπεί κανένα. Δεν έχουν έτοιμους ούτε τους κανονισμούς, καθώς η FIFA ήθελε μετά τις 31 Μάϊου να γίνουν εκλογές στην ομοσπονδία.
4) Βελτίωση της διαιτησίας. Ο τελικός κρίθηκε με το λάθος του Καλφόγλου, στη Λεωφόρο ο Κομίνης (που δεν έπρεπε να μπει επειδή παραπέμφθηκε για την απόδοσή του στον τελικό) τα έκανε μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο. Δεν υπάρχει η αποβολή του Βλαχοδήμου, ούτε φυσικά του Ουαρντά. Επίσης, ο Ιβιτς εξέθεσε τον Κομίνη, βγάζοντας τον Ενρίκε που έπρεπε να είχε αποβάλλει! Αλλοιώθηκε ολόκληρο το Κύπελλο, έβαζαν διαιτητικά εμπόδια στον Ολυμπιακό, έγιναν λάθη που δεν έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν! Απορούμε πως δεν έχουν παραιτηθεί ακόμη οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης.
5) Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να κερδίζει ματς στα χαρτιά! Είδαμε τις πρόσθετες παρεμβάσεις του στους αγώνες του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (η υπέρ του κατάθεση του Λασκαράκη, οι ελλείψεις στην έκθεση του Βρακά) και αναμένεται να συμβεί το ίδιο με τον Πλατανιά, συν τα όσα προηγήθηκαν με τις εκ των υστέρων… καταγγελίες. Είδαμε επίσης ότι ο Παναθηναϊκός αμφισβητεί τον τραυματισμό του Ιβιτς και μιλάει για προπαγάνδα του ΠΑΟΚ. «Σε κάθε περίπτωση, όταν ένα αντικείμενο που ριφθεί από έναν θεατή χτυπήσει τον διαιτητή ή ένα από τους βοηθούς διαιτητές ή ένα παίκτη ή αξιωματούχο ομάδος ο διαιτητής μπορεί να επιτρέψει την συνέχεια του αγώνα ή να διακόψει αυτόν προσωρινά ή οριστικά, ανάλογα με την σοβαρότητα του περιστατικού», αναφέρει ο Πειθαρχικός Κώδικας. Οι γιατροί αναφέρονται μόνο σε επιφανειακή εκδορά, ενώ υπάρχει και ένα βίντεο που ο Ιβιτς ζαλίζεται, μόλις βλέπει τηλεοπτική κάμερα!
6) "Φταίει ο Γκιρτζίκης". Σε αυτόν τα φόρτωναν όλα! Τώρα που λείπει γιατί βλέπουμε τα χειρότερα;
7) Ήθελαν πίσω τα Σαββατοκύριακα. Τώρα πλέον επεισοδιακά ματς, με ευθύνη των ίδιων ΠΑΕ που οι οπαδοί τους τα έσπαγαν και στο παρελθόν, γίνονται και τις Τετάρτες!
8) Χάθηκε η αξιοπιστία. 
9) Θέαμα! Εξυγίανση σου λέει ο άλλος. Τόσο ξύλο μεταξύ παικτών είχε χρόνια να πέσει στα ελληνικά γήπεδα. Αναφερόμαστε στις κλωτσιές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ αλλά και στη γενική σύρραξη του 53ου λεπτού. Ξύλο είχε πέσει και μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στα περσινά πλέι οφ. Οι παίκτες ξέρουν καλύτερα!!!!