Παγκόσμια αναγνώριση

Να ειδοποιηθεί αμέσως η FIFA να κρατήσει θέση στα άπαντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου για το απόλυτο απαύγασμα ποδοσφαιρικής νομικής σκέψης που παρήγαγαν όλα αυτά τα διορισμένα από την ίδια και την κυβέρνηση άτομα με την παγκόσμιας εμβέλειας ανακοίνωση που εξέδωσαν και στην οποία εγκαλούν την αστυνομία, επειδή δεν απαίτησε αρίθμηση των θέσεων στις εξέδρες του γηπέδου, ώστε να εκδώσουν και αυτοί, αριθμημένα εισιτήρια.
Κι επειδή "η αστυνομία ΔΕΝ απαίτησε...."  δεν διαπίστωσαν οι ίδιοι ότι το γήπεδο δεν διαθέτει αρίθμηση στις εξέδρες, δεν εξέδωσαν και οι ίδιοι τα κανονικά εισιτήρια και έδωσαν εντολή να παραχθούν εισιτήρια μοναδικής καλλιτεχνικής αξίας στην  παγκόσμια ποδοσφαιρική ιστορία. Με διάζωμα και τιμή αλλά χωρίς σειρά και θέση.
Οι επαγγελματίες ανόητοι ούτε καν τον Κανονισμό γηπέδων δεν διάβασαν για να δουν τι σημαίνει εισιτήριο σε ποδοσφαιρικό αγώνα.
Τι στο διάολο έκαναν τόσες μέρες στο Βόλο; Κανείς δεν είδε ότι και στις εξέδρες, όπως και σε όλους τους άλλους χώρους, το φερόμενο ως Πανθεσσαλικό στάδιο είναι απλώς ένα αχούρι;

Τόσο πολύ τους γοήτευσε η ιδέα του ... Μπερνα-Μπέου;