Απορίες για υψηλόβαθμο αστυνομικό


Μεγάλο θέμα υπάρχει με τις καταθέσεις των παικτών του Πλατανιά και κατά την άποψή μας το έχει αντιληφθεί και ο κόσμος, ειδικά οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Όσοι γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα διαδίδουν ότι η υπόθεση αυτή έχει και μεγάλη… ουρά, πέραν του ότι οι ποδοσφαιριστές κλήθηκαν ένα μήνα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, μια διαδικασία που πάρα πολλοί ερμηνεύουν ότι αποτελεί "λουκούμι" για τον ΠΑΟΚ.
Κάθε μέρα που περνά προκύπτουν και νέα στοιχεία και στο μέλλον αναμένονται περισσότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι ποδοσφαιριστές της Κρητικής ομάδας, που προσήλθαν να καταθέσουν, έχουν να λένε ότι υψηλόβαθμος αστυνομικός έδειχνε, σύμφωνα με παρισταμένους, μέσω ερωτήσεων και κρίσεων να εκφράζει συγκεκριμένη άποψη για τα γεγονότα του αγώνα της ομάδας των Χανίων με τον Ολυμπιακό, αν και δεν ήταν παρών στο γήπεδο. Μάλιστα, οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι υπάρχουν και αποδείξεις…
Ισχύουν οι καταγγελίες και οι απορίες κάποιων παικτών για τον υψηλόβαθμο αστυνομικό; Κάθε απάντηση δεκτή…
Αν αυτός ήταν ο ρόλος του, είναι στην κρίση του καθενός. Εμείς δεν θέλουμε να πάρουμε θέση. Επίσης, μιας και κάνουμε απλή καταγραφή, πρέπει να επισημάνουμε ότι όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στο ότι διέρρευσαν συγκεκριμένες καταθέσεις προς συγκεκριμένη κατεύθυνση πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι, από τις οποίες προκύπτει το συμπέρασμα ότι εξυπηρετούσαν συγκεκριμένο σκοπό. Χωρίς να καταλογίζουμε την ευθύνη προς κάποιον ή κάποιους συγκεκριμένα.
Εμείς συνεχίζουμε το ρεπορτάζ για να δούμε αν υπάρχουν κι άλλα στοιχεία…
Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες οι παίκτες του Πλατανιά δεν κατέθεσαν τα ίδια...