Το σημαντικό σε μια υπόθεση είναι τα στοιχεία και ο Ολυμπιακός αποκάλυψε τη σκευωρία με στοιχεία, όχι με μύθους… Σιβηρίας

Αντιγραφή από: www.lexigram.gr
Η δικαιοσύνη, τακτική και αθλητική, ενεργεί με βάση τα στοιχεία, δεν ενεργεί με βάση το θέατρο του παραλόγου που επιχειρούν κάποιοι (ΠΑΟΚ και προπαγάνδα), ούτε με περίεργη λογική του τι θέλουν ο Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ, ούτε με λόγια του αέρα, ούτε με μύθους Σιβηρίας. Στοιχεία έχει μόνο η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, καθώς κατονόμασε αυτούς που επιχειρούν σκευωρία εναντίον του, στέλνοντας στα σκουπίδια την κατάθεση του Αποστολόπουλου, ο οποίος στις 20 Απριλίου δήλωσε ότι «εγώ δεν μπήκα στη φυσούνα στο ημίχρονο, δεν έχω καθαρή εικόνα, άκουσα ότι έγιναν κάποια πράγματα μέσα στη φυσούνα» και λίγες μέρες μετά κατέθεσε ενόρκως ότι έφαγε ξύλο στη φυσούνα!
Στο εξής ό,τι και να κάνουν το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ξεβρακωθούν περισσότερο. Αν πράγματι στο Καραϊσκάκη, στις 1 Απριλίου, στο ματς Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-1 είχε γίνει κάτι, θα το είχαν κάνει «σημαία» και δεν θα τα… θυμόταν έναν μήνα μετά. Αλλωστε η μόνη τους... μέριμνα είναι πως θα βλάψουν τους "ερυθρόλευκους" αφού αγωνιστικά βρίσκονται χρόνια πίσω, πλέον αυτό ισχύει και από πλευράς νοοτροπίας.
Όπως, ήδη αναφέραμε στοιχεία έχει μόνο ο Ολυμπιακός και εκτός από το… ξετίναγμα της κατάθεσης Αποστολόπουλου με τη δήλωσή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις», στοιχεία είναι το φύλλο αγώνα του Ζαχαριάδη (της ΕΠΣ Μακεδονίας, έτσι;), η έκθεση του παρατηρητή της Superleague, η έκθεση της αστυνομίας αλλά και οι δηλώσεις των παικτών του Πλατανιά (Μπανανά, Μανούσος), όπως και η δήλωση του Ιλια Ιβιτς ότι μίλησε με τον Αποστολόπουλο και δεν του είπε πως έγινε κάτι μετά το ματς.
Όποιοι συνεχίζουν τη μεθόδευση το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ξεφτιλιστούν περισσότερο και να γίνει μεγαλύτερη η οσμή της μπόχας για τη σκευωρία που επιχειρούν. Όποιος κατηγορεί κάποιον για κάτι πρέπει να έχει και στοιχεία, δεν γίνεται να το θυμάται ένα μήνα μετά.

Και επειδή μιλάμε για στοιχεία διαβάστε πως αντιμετώπισε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την κατάθεση του βοηθού παρατηρητή αγώνα, στον ημιτελικό Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2 που κατέθεσε δήθεν για επίθεση εναντίον του στο ημίχρονο του αγώνα:

"Πέραν των ανωτέρω, δεν αποδείχθηκε ότι κατά του βοηθού παρατηρητή ασκήθηκε οιαδήποτε άλλη μορφή βίας, αφενός με διότι , αν και ο ίδιος αναφέρει ότι δέχθηκε λακτίσματα παρουσία αστυνομικών υπαλλήλων, ουδέν σχετικό αναγράφεται στην έκθεση της αστυνομίας. Αφετέρου δε, στο δεύτερο ημίχρονο ο ίδιος βοηθός παρατηρητής εκτέλεσε κανονικά τα καθήκοντά του, πράγμα που δεν θα ήταν σε θέσει να κάνει, εάν είχε τραυματισθεί".