Καφτηράνης: «Η ΕΠΣ Κυκλάδων λειτουργεί από το 1980 και δεν χρειάστηκε ποτέ την χορηγία του προέδρου ή των μελών του Δ.Σ.»

Με ανοικτή επιστολή του ο επικεφαλής του συνδυασμού  "Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο" κ. Χρήστος Καφτηράνης παίρνει θέση στο θέμα που έχει προκύψει με τα οικονομικά της Ένωσης, ενώ παράλληλα τονίζει ότι ο συνδυασμός του είναι εδώ και δεν θα αφήσει να κλείσει η ΕΠΣ Κυκλάδων.
Αναλυτικά η επιστολή:
Παρόλο που στο προηγούμενο Δ.Σ , το οποίο παρεμπιπτόντως έγινε μετά από πέντε μήνες με τις δικές μας παρεμβάσεις , κατηγορηθήκαμε για το ότι "βγάζουμε" ανακοινώσεις , εμείς πιστοί στη δέσμευση για την ενημέρωση των Σωματείων μας θα το κάνουμε αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους.
Εκεί λοιπόν , στο Δ.Σ. , μας ανακοινώθηκε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων η Ε.Π.Σ. 15 Μαΐου , αν δεν βρεθεί λύση οικονομική από πλευράς ΕΠΟ θα κλείσει.
Επίσης ότι η ΕΠΣ λειτουργεί με χρήματα που έβαλε και βάζει ο πρόεδρος και μάλιστα αναφέρθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο , ότι έβαλε δικά του χρήματα 60.000 ευρώ.
Τέλος ακούστηκε και από κάποιους του Δ.Σ. , πως αν δεν ήταν ο πρόεδρος η ΕΠΣ θα είχε κλείσει... καταθέτουμε και ενημερώνουμε ότι ....για τα οικονομικά δεν μας έγινε ποτέ καμιά ενημέρωση επίσημη στο Δ.Σ. , άρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το τι ακριβώς γίνεται.....εκείνο όμως που γνωρίζουμε είναι: Η ΕΠΣ Κυκλάδων λειτουργεί από το 1980 και δεν χρειάστηκε ποτέ , παρά τις όποιες οικονομικές δυσκολίες που υπήρχαν , την χορηγία του προέδρου ή των μελών του Δ.Σ. και μάλιστα το προηγούμενο ΔΣ "άφησε" στο ταμείο της 20.000 ευρώ περίπου..... τονίζουμε, μάλιστα, σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά και με πολλά προβλήματα στις σχέσεις της με την προηγούμενη "κακή" ΕΠΟ... Ρωτούμε : τώρα που υπάρχει η "καλή"  ΕΠΟ και τα διορισμένα μέλη είναι "φίλοι" με την πλειοψηφία του δικού μας ΔΣ , γιατί δεν μας χρηματοδοτούν ;;; Υπάρχουν άλλοι λόγοι;;; Εμείς ποτέ δεν πιστέψαμε και ούτε πιστεύουμε πως η ΕΠΣ θα κλείσει , γιατί η δύναμη της ΕΠΣ δεν είναι ο εκάστοτε πρόεδρος ... αλλά τα Σωματεία της !!!!
Επίσης , απαντώντας , σε αυτούς που λένε πως αν δεν υπήρχε ο Φρέρης τι θα γινόταν ; Λέμε ....για όλα τα ερωτήματα υπάρχουν απαντήσεις , ακόμα και στα "υποθετικά" και η απάντηση είναι ... ουδείς αναντικατάστατος !!!!
Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια επικοινωνιακού χαρακτήρα. Αν παρόλα αυτά κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν τα προηγούμενα τους καλούμε να δοκιμάσουν κάτι άλλο ... όποιος δεν μπορεί ή δυσκολεύεται να ανταποκριθεί το πιο έντιμο και ηθικό είναι να παραιτηθεί!!!!
Όλα τα υπόλοιπα είναι "λόγια του αέρα" . Εμείς πιστεύουμε πως όλα είναι θέμα διαχείρισης και τρόπου διοίκησης....επίσης δεσμευόμαστε πως δεν θα αφήσουμε με κανέναν τρόπο να κλείσει η ΕΠΣ και να στερηθεί η νεολαία και ο φίλαθλος κόσμος των νησιών μας το "βασιλιά" όλων των αθλημάτων ...το ποδόσφαιρο!!!!
Είμαστε εδώ ..πανέτοιμοι και στα δύσκολα!!!
Χρήστος Καφτηράνης
"Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο"
ΠΗΓΗ: www.sportcycades.gr



Σχόλια