Φύλλο αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: 1) Αποχώρηση διαιτητή λόγω γενικής σύρραξης δεν προβλέπεται!, 2) Ο Κομίνης καταλογίζει σοβαρές ευθύνες και στους φιλοξενούμενους

Οι παλαιοί διαιτητές λένε πως «καλύτερα να έχεις κακή απόδοση, από το να συντάξεις ένα κακό φύλλο αγώνα», άσχετα αν για τον Κομίνη (Θεσπρωτίας) ισχύουν και τα δυο, αναφορικά με το ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ. Οσον αφορά στη διαιτησία του δεν έπρεπε να αποβάλει τους Βλαχοδήμο, Ουαρντά, ενώ υπάρχει αποβολή του Ενρίκε που δεν έκανε. Οσον αφορά στο φύλλο αγώνα, εκεί φαίνεται πως ο διαιτητής έκανε… δημόσιες σχέσεις, όπως έδωσε την εντύπωση ότι έκανε με τις κάρτες και παρακάτω θα καταλάβετε καλύτερα τι εννοούμε.
Δεν παίρνει ευθύνη για τίποτα, όμως το μεγάλο λάθος που κάνει είναι πως γράφει ότι αποχώρησε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα λόγω γενικής σύρραξης και επειδή η κατάσταση ήταν έκρυθμη. Ποιος κανονισμός το γράφει αυτό; Κανένας!
Ο Κομίνης έπρεπε να περιμένει, μαζί με τους βοηθούς του και τον τέταρτο να καταγράψουν όλες τις παραβάσεις και μόλις ηρεμήσουν να αρχίσει τις κάρτες. Δεν του επιτέθηκε κανείς, ούτε μπήκε κόσμος στο γήπεδο.
Με την αποχώρηση «λόγω γενικής σύρραξης» και με αυτά που γράφει στη συνέχεια ότι τον έβρισαν ο Παντελής Κωνσταντινίδης και ο βοηθός του Ιβιτς ρίχνει περισσότερες ευθύνες στον ΠΑΟΚ, παρά στον Παναθηναϊκό. Αντιγράφουμε για να καταλάβετε:
-«Στο παραπάνω λεπτό (53’)υπήρξε γενική σύρραξη μεταξύ αξιωματούχων και των δύο ομάδων η οποία μεταφέρθηκε εντός αγωνιστικούς χώρου, κάνοντας αδύνατη την υπόδειξη των παραπάνω πειθαρχικών ποινών». Αρα ,ευθύνη και των δυο ομάδων.
-«Στο ίδιο λεπτό και ενώ ακόμα βρισκόμασταν εντός αγωνιστικού χώρου ο Παντελής Κωνσταντινίδης μας πλησίασε και μας είπε: Από εσάς ξεκίνησε ρε γ...". Στο ίδιο λεπτό ο γυμναστής τους ΠΑΟΚ πλησίασε τον 4ο διαιτητή και τον τράβηξε από την φανέλα λέγοντας του "fuck off". Στο ίδιο λεπτό μας πλησίασε ο Κόλα και διαμαρτυρόμενος και με έντονο ύφος μας είπε τα εξής"εσείς δεν τα βλέπετε αυτά". Στο ίδιο σημείο ο Ουάρντα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε άσεμνες εμπρηστικές χειρονομίες στην εξέδρα όπου βρίσκονταν οπαδοί του Παναθηναϊκού». Αρα, περισσότερο ΠΑΟΚ και ελάχιστος Παναθηναϊκός.
Όλα αυτά τα είδε ο Κομίνης. Όμως, δεν είδε το πιο σημαντικό. Τον τραυματισμό του Ιβιτς! Βασίστηκε σε όσα του μετέφεραν και καταγράφει ό,τι του είπαν από τον ΠΑΟΚ αλλά και την εξέταση του γιατρού. Ούτε ο τελευταίος το παίρνει πάνω του, καθώς αναφέρει ότι εξετάστηκε βρέθηκε εκδορά και «κατόπιν όμως αναφερομένων αιτιάσεων εκ μέρους του περί αισθήματος ζάλης διεκομίσθη σε εφημερεύον νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο».
Σε όλα αυτά δεν υπάρχει πουθενά… διαιτητής. Μόνο ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ!
Δημόσιες σχέσεις έκανε ο Κομίνης και στην περίπτωση της σύρραξης των παικτών. Απέβαλε τους Κουλιμπαλί, Σάκχοφ, όμως με αυτά που γράφει επισείουν παρατήρηση κίτρινης κάρτας για τους Κρέσπο και Μπεργκ, κάτι που αποτελεί «μαγική εικόνα». Δυο κόκκινες μαζί στον καθέναν έπρεπε να βγάλει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με βάση όσα γράφει ο Κομίνης στο φύλλο αγώνα η τύχη του ματς ΠΑΟ-ΠΑΟΚ θα κριθεί στην αθλητική δικαιοσύνη! - Δεν αναφέρει ποιος ευθύνεται για την οριστική διακοπή