1) Μέχρι την Παρασκευή ολοκληρώνονται οι καταθέσεις των παικτών του Πλατανιά που έχουν χωριστεί σε δυο μέρη, 2) Μεγάλη εντύπωση προκαλεί ότι διέρρευσαν οι καταθέσεις των Γιορέντε, Κοκκαλά

ΠΗΓΗ: www.parakritika.gr

Πιο Σοβαρή Απ’ Ότι Φαίνεται; Ο Διοικητής Της Ασφάλειας Χανίων Επιλαμβάνεται Την Υπόθεση Του Πλατανιά!

Από τα χέρια του έμπειρου ανώτερου αξιωματικού και διοικητή της Ασφάλειας Χανίων Πάρη Χηνόπουλου περνάει όλη η διαδικασία των καταθέσεων των παικτών του Πλατανιά για την υπόθεση του ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Το γεγονός αυτό καταδεικνύει τη σοβαρότητα της υπόθεσης, καθώς ο ίδιος ο Διοικητής κατευθύνει το ποιοι θα αναλάβουν να πάρουν τις καταθέσεις, οι οποίες εν συνεχεία θα δοθούν σφραγισμένες στην Εισαγγελία Πειραιά, που έχει παραγγείλει και τη σχετική έρευνα, μετά τις καταγγελίες Αποστολόπουλου και την ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς.
Οι καταθέσεις ενδεχομένως να ολοκληρωθούν αύριο και σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι την Παρασκευή θα έχει κλείσει ο φάκελος που θα σταλεί στην πρωτεύουσα.
Να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωινού της Τρίτης, τόσο ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Πλατανιάς, όσο και ο Υπεύθυνος Διοργάνωσης Αγώνων, βρίσκονταν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, ωστόσο, είναι άγνωστο αν έδωσαν κατάθεση.
Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σε αθλητικό δικτυακό μέσο ενημέρωσης της Αθήνας διέρρευσαν οι καταθέσεις των Κοκκαλά και Γιορέντε… άγνωστο πως, αφού στο σχετικό άρθρο περιγράφονται με κάθε λεπτομέρεια τα όσα ανέφεραν.
Και οι δύο καταθέσεις κάνουν λόγο για τέρατα και σημεία στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το ερώτημα είναι απλό… Πως και γιατί διέρρευσαν -αν διέρρευσαν- αυτές οι καταθέσεις και μόνο αυτές;
Το ρεπορτάζ λέει ότι οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά έχουν κυριολεκτικά χωριστεί σε δύο μέρη, οπότε, διά της εις άτοπον απαγωγής, κάποιοι πιθανώς έχουν εκφράσει μία διαφορετική θέση.
Οφείλει πάντως ο έμπειρος Διοικητής της Ασφάλειας Χανίων να διερευνήσει το πως «έφυγαν» οι καταθέσεις αυτές από τα Χανιά στην Αθήνα, γιατί θεωρείται απολύτως αδύνατο οι δύο ποδοσφαιριστές να κάθισαν και να είπαν σε συναδέλφους στην πρωτεύουσα όσα κατέθεσαν «χαρτί και καλαμάρι», ειδικά μετά από όλα όσα έχουν συμβεί.

Η ουσία είναι πως το λάθος έγινε εξ αρχής. Η ΠΑΕ Πλατανιάς έπρεπε να είχε απαγορεύσει τις δηλώσεις οποιουδήποτε μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα στην υπόθεση.