Θαυμάστε το …μεγαλείο της Superleague: Ομολογούν ότι ψάχνουν πως θα αδικήσουν τον πρώτο!

***Αν τελικά περάσουν τα πλέι οφ και η αναδιάρθρωση, κάτι πολύ δύσκολο

***Ηδη βρήκαν το εναλλακτικό σενάριο για να επιβάλλουν τις αλλαγές!

Μήπως ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος κατάλαβε ότι δεν θα περάσει τίποτα, ούτε πλέι οφ με τον πρωταθλητή, ούτε μείωση των ομάδων στις 14, και από την Superleague βρήκαν ήδη το εναλλακτικό σενάριο και θα ρίξουν το… μπαλάκι στην ΕΠΟ για να περάσει η αναδιάρθρωση με το «έτσι θέλω», αν και πρόκειται για συνεταιρισμό;
«Για να γίνουν οι ομάδες 14 υπάρχουν δύο τρόποι, με 3/4 πλειοψηφία της Λίγκας ή με απόφαση της ΕΠΟ. Η ΕΠΟ δεν έχει κανέναν λόγο να μην υιοθετήσει την αλλαγή», δήλωσε. Όμως, ο Μποροβήλος παραβλέπει το ενδεχόμενο στη δεύτερη περίπτωση να υπάρξει διάσπαση της Λίγκας και φυσικά δεν είναι ο Ολυμπιακός αυτός που αντιδράει, παρά άλλες ομάδες.
Ολως τυχαίως ο Μποροβήλος έχει και την ίδια ιδέα με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟ Χρήστο Παναγόπουλο, δηλαδή ότι στα πλέι οφ οι βαθμοί των ομάδων θα διαιρούνται δια δυο. Όμως, πριν ψηφιστεί η πρόταση διέρρεαν ότι τις ομάδες θα «ακολουθούν» οι βαθμοί της κανονικής περιόδου.
Πως λέγεται αυτό… Πως λέγεται αυτό… Εννοούμε την αλλαγή στάσης.
«Θα υπήρχε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν η βαθμολογία δεν μεταφερόταν αυτούσια, αλλά διαιρούταν δια δύο. Θα πρέπει να υπάρχει ένα αβαντάζ, αλλά όχι τέτοιο για να μετατρέπονται σε… σούπα τα παιχνίδια», δήλωσε επίσης ο Μποροβήλος στις 31/03.
«Υπάρχει μια πρόταση να διατηρούνται οι βαθμοί των ομάδων και στα πλέι οφ και υπάρχει και μια άλλη να διαιρεθούν. Θα γίνουν επαφές και θα το δούμε. Η πρώτη πρόταση είναι πιο δίκαιη και η δεύτερη κάνει πιο ενδιαφέρον το προϊόν, ακόμα και αν ο πρώτος αδικείται», δήλωσε ο Παναγόπουλος μια μέρα νωρίτερα.
Επαναλαμβάνουμε ότι ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟ δήλωσε ότι «η δεύτερη πρόταση θα κάνει πιο ενδιαφέρον το προϊόν (σ.σ. δηλαδή τα πλέι οφ), ακόμα και αν ο πρώτος αδικείται».
Αρα, όλοι γνωρίζουν ποια ομάδα θα είναι πρώτη και έχουν ξεκάθαρο στόχο να αδικήσουν τον Ολυμπιακό! Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να είναι άλλος πρώτος;
Κατά τα άλλα η Superleague είναι συνεταιρισμός. Κατά τα άλλα η διοργανώτρια σέβεται τον ανταγωνισμό μέσα στα γήπεδα και τα αποτελέσματα των αγώνων!
Υ.Γ. Ο Παναθηναϊκός πολεμούσε τον Μποροβήλο ως πρόεδρο της διοργανώτριας, όμως, όπως φαίνεται τα βρήκαν!
Υ.Γ 1. Για να χάσει ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα είναι ικανοί να βγάλουν κανονισμό που να αφαιρεί βαθμούς από τον πρώτο ή τον τίτλο να παίρνει ο δεύτερος!