Για δέκα λόγους δεν μπορούν να μείνουν Τριτσώνης, Κουκουλάκης

Τα δεδομένα είναι τα εξής:
1)Επειδή είναι παράνομοι. Ακόμη κι αν αλλάξουν τον κανονισμό που τώρα προβλέπει θητεία δυο ετών ως παρατηρητές, δεν μπορούν να περάσουν διάταξη, ώστε στην ΚΕΔ να μπαίνουν πρώην ρέφερι χωρίς θητεία ως παρατηρητές. Ως γνωστόν ο Τριτσώνης είχε ξεκινήσει το καλοκαίρι ως παρατηρητής της Football League και το Νοέμβριο μπήκε στην ΚΕΔ, ο δε Κουκουλάκης δεν είχε κάνει καν δήλωση απόσυρσης από την ενεργό δράση. Άρα, πως θα προκύπτει πως έχουν τις ικανότητες να κρίνουν τις εκθέσεις των παρατηρητών;
2)Επειδή δεν τυγχάνουν αποδοχής από αρκετές ΠΑΕ της Λίγκας, δεν είναι πλέον κοινής αποδοχής. Ξεκάθαρα ευνοούνται συγκεκριμένες ομάδες, ενώ συγκεκριμένες είναι κι αυτές που αδικούνται. Για την ακρίβεια μόνο μια ομάδα τους θέλει με… νύχια και με δόντια!
3)Επειδή απέκλεισαν από τους ορισμούς διαιτητές και βοηθούς, αυτούς που κατά σύμπτωση είναι στις «μαύρες λίστες» συγκεκριμένων ΠΑΕ.
4) Επειδή οι νέοι πίνακες (αν τελικά φτάσουμε μέχρι εκεί) θα είναι στον… αέρα. Και επειδή θα βγάλουν τους ανεπιθύμητους αλλά και επειδή τα καλά παιδιά της διαιτησίας είναι και θα παραμείνουν παράνομοι.
5)Επειδή δεν προκύπτει από πουθενά ότι η FIFA τους εξουσιοδότησε να βγάλουν πίνακες και αντί για εξομάλυνση, να αποκλείσουν από τους ορισμούς διαιτητές και ταυτόχρονα να τους στοχοποιήσουν. Αυτό δεν προβλέπεται από κανέναν κανονισμό, ούτε της FIFA. Εκτός αν δούμε καμία «φωτογραφική» διάταξη σαν αυτή (επίσης παράνομη) με την οποία επανέφεραν στους πίνακες όσους δεν είχαν αξιολογηθεί το καλοκαίρι, καταργώντας τις εξετάσεις και τις περσινές βαθμολογίας.
6)Επειδή δεν είναι δυνατόν η εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ να αναλάβει ευθύνη για τους ορισμούς και τις αξιολογήσεις που θα κάνουν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης.
7)Επειδή και οι τωρινοί ορισμοί τους αμφισβητούνται έντονα και βγαίνουν πολλά συμπεράσματα. Αρκετοί θεωρούν ότι υπάρχει ζήτημα ανεξαρτησίας τους, με βάση τους ορισμούς από τους οποίους βγαίνουν πολλά συμπεράσματα. Από όλο τον κόσμο…
8)Επειδή κατά σύμπτωση οι διαιτητές τιμωρούνται με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Δηλαδή, ποιος θα κάνει λάθος και σε ποια ομάδα. Κατά σύμπτωση, είναι πολλές μαζεμένες, τους διαιτητές και βοηθούς που… κράζει η προπαγάνδα τους τρώει το σκοτάδι, ενώ για κάποιους άλλους θεωρούν ανθρώπινα τα λάθη. Λες και βρίσκονται μέσα στο μυαλό του καθενός.
9)Επειδή οι εκθέσεις των παρατηρητών γίνονται φέιγ βολάν.

10)Επειδή ο Κουτσοκούμνης δεν θα έχει κανένα λόγο στην επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν ισχύει ότι η FIFA θα κρατήσει τη διαιτησία υπό την επιστασία της, επειδή δεν είναι δυνατόν η εκλεγμένη διοίκηση να ξεκινήσει με αμφισβήτηση από την υπερκείμενη ποδοσφαιρική αρχή.