Παρασκήνιο …δείχνει η Δόξα Δράμας: «Αξιολογήσαμε δημοσιεύματα στα οποία ο Τζήλος φέρεται να είναι αρεστός σε μια από τις αντιμαχόμενες παρατάξεις εξουσίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου με το οποίο συμπορεύεται και η ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς»

*** «Να προσέξει τους εκβιασμούς στα αποδυτήρια»
Το ΓΣ Δόξα Δράμας εξέδωσε δυο ανακοινώσεις, ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι της Γ’ Εθνικής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει και την άνοδο. Με την πρώτη αναφέρεται στον ορισμό του Θανάση Τζήλου (Λάρισας) και με τη δεύτερη στην απόφαση του Βασιλειάδη να… ανάψει κόκκινο στη μετακίνηση των οπαδών της Δραμινής ομάδας.
Δείτε αναλυτικά τις δύο ανακοινώσεις της Δόξας:
 1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
 Μας ικανοποιεί όλως ιδιαιτέρως ότι η ΕΟΔ της ΕΠΟ αξιολόγησε το ντέρμπι της ομάδας μας κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
 Όμως μας δημιουργεί σκεπτικισμό ο ορισμός του Διαιτητή Θανάση Τζήλου και των βοηθών Δημήτρη Γκάγκα και Χρήστου Παπαδημητρίου της Ένωσης Λάρισας.
 Αξιολογήσαμε δημοσιεύματα στα οποία ο εν λόγω διαιτητής φέρεται να είναι αρεστός σε μια από τις αντιμαχόμενες παρατάξεις εξουσίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου με το οποίο συμπορεύεται σύμφωνα με μερίδα του Τύπου και η ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
 Ευχή μας είναι ότι αυτά τα δημοσιεύματα δεν ευσταθούν και ότι ο κ.Τζήλος θα τιμήσει την Ελληνική διαιτησία και την εμπιστοσύνη που έδειξε η επιτροπή ορισμού  στο πρόσωπό του ως προς την αντικειμενικότητα του και την τιμή που του εχει γίνει να διευθύνει αγώνες Super League.
 Ακόμα θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στον κ.Τζήλο επειδή σύμφωνα με τον Τύπο σε αρκετά ματς στους χώρους των αποδυτηρίων και πέριξ του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Απόλλωνα, κυκλοφορούν άτομα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το άθλημα και εξυπηρετούν σκοπούς εκβιασμού της Διαιτησίας και της αντιπάλου ομάδος.
 Επιζητούμε το 50-50  και περιμένουμε ότι θα εφαρμόσει με ισονομία τους κανονισμούς ώστε να δικαιώσει την επιτροπή που τον όρισε και το όνομα του που θεωρείται ένα από τα εκλεκτά μέλη της Ελληνικής διαιτησίας.

2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
 Με ιδιαίτερη κατάπληξη μόλις δύο ημέρες πριν από την διεξαγωγή του πιο μεγάλου ντέρμπυ του ομίλου και της κατηγορίας, πληροφορηθήκαμε την αιφνίδια, πραξικοπηματική και προφανώς αντισυνταγματική παρέμβαση της Πολιτείας μέσω της απόφασης του αρμόδιου υφυπουργού αθλητισμού, κατόπιν τουλάχιστον περίεργης εισήγησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης που διατάσσει την πλήρη απαγόρευση μετακίνησης όχι μόνο των οργανωμένων αλλά και των μεμονωμένων φιλάθλων μας!
 Εκφράζουμε την λύπη και την απογοήτευση μας για την έλλειψη σεβασμού των αρμοδίων αρχών απέναντι στους Δραμινούς φιλάθλους αλλά και για την πανθομολογούμενη αδυναμία τους να προστατέψουν τον Βασιλιά των Σπορ.
 Σε κάθε περίπτωση και παρά τις ενστάσεις μας οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση και συγχρόνως να παροτρύνουμε τους χιλιάδες φιλάθλους μας που ήδη είχαν προγραμματίσει μια πανηγυρική και ειρηνική εκστρατεία να μην εκδράμουν την Κυριακή στην Καλαμαριά και να μείνουν στην Δράμα για να προστατέψουν την Δόξα!
 Όμως για οποιαδήποτε σε βάρος μας προβοκάτσια, καθιστούμε υπεύθυνες τις αρχές και τους γηπεδούχους.

 Επίσης δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για μεμονωμένους Δραμινούς και φίλους της Δόξας από την Θεσσαλονίκη και από άλλες περιοχές της Ελλάδος που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.