Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ λειτουργεί με συγκεκριμένο κανονισμό και είναι αδιανόητη η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να επιβάλει τους δικούς του κανόνες μέσω της προπαγάνδας

***Το δικαστικό όργανο της ομοσπονδίας στελεχώνεται από τακτικούς δικαστές και βρίσκονται για δεύτερη χρονιά στις συγκεκριμένες θέσεις, άρα γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι η διαδικασία που σίγουρα δεν γνωρίζουν ΠΑΟΚ και προπαγάνδα
***Όλα τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα, όπως και ότι θα λάμψει η αλήθεια για τον Ολυμπιακό
***Στις 14:00 η συνεδρίαση που αναβλήθηκε


Εμείς θα απαντήσουμε με κανονισμούς σε αυτά που κάνουν ΠΑΟΚ και προπαγάνδα:
1)Διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα με ένα σωρό ψέματα και λάσπη. «Δίνουν» γεγονότα στο «Γ. Καραϊσκάκης», εντελώς διαφορετικά από όσα έγιναν. Η γνωστή τακτική τους με μόνο σκοπό να πλήξουν τον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι ότι χτυπήθηκαν παίκτες των γηπεδούχων.
2) Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα παρέμβασης. Η διάταξη του άρθρου 19 του Κανονισμού Λειτουργίας των Δικαστικών Οργάνων, που αναφέρεται στο δικαίωμα παρέμβασης αφορά σε δύο περιπτώσεις. Πρώτη, στο δικαίωμα παρέμβασης που έχει ομάδα σε βάρος της οποίας εξελίχθηκαν παράνομες συμπεριφορές (π.χ. ΑΕΚ αν σε βάρος της εξελίσσονταν επεισόδια, όπως συνέβη στην περίπτωση του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στην περίοδο 2015/2016) και δεύτερη, σε περίπτωση ένστασης του άρθρου 23 του ΚΑΠ και  περιοριστικά σε σχέση με την βαθμολογική θέση του παρεμβαίνοντος. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτό μόνο το αίτημα αναβολής και θα αποφανθεί μέσω της απόφασής της αν ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα πρόσθετης παρέμβασης που είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει με βάση το άρθρο 19 του Δικονομικού Κανονισμού των Πειθαρχικών Επιτροπών.
3)Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει τη διαδικασία. Ο ίδιος δεν μπορεί να προσφέρει δικούς τους μάρτυρες και φυσικά δεν προβλέπεται να υποδείξει τέτοιους. Ο Ολυμπιακός έχει συγκεκριμένο κατηγορητήριο να αποδείξει και δεν είναι αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ. Ανέκαθεν το κατηγορητήριο προέκυπτε και προκύπτει μέσα από το φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή αγώνα. Τα ίδια ισχύουν και σε FIFA, UEFA, τα ίδια και στην Ελλάδα. Φανταστείτε τι θα γίνει αν στην ΕΠΟ εκλεγεί διοίκηση της αρεσκείας του ΠΑΟΚ που δεν πρόκειται. Ας πουν στον Σαββίδη την αλήθεια για πόσες ενώσεις έχουν.
4)Ο δεύτερος παρατηρητής του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας Περικλής Λασκαράκης που δεν έχει διαψευστεί ότι είναι και δικηγόρος του Αχιλλέα Μπέου, δεν είναι δυνατόν να κληθεί αφού δεν δυνατότητα υποβολής έκθεσης, παρόντος του πρώτου παρατηρητή Θεμιστοκλή Βαλσαμή, πρόεδρου της ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ζητάει ό,τι θέλει, όμως με βάση το άρθρο 1 του Κανονισμού Παρατηρητών Αγώνων «η ΕΠΟ έχει το δικαίωμα σε αγώνες «ειδικής βαρύτητας» να ορίζει Βοηθό Παρατηρητή Αγώνα, ο οποίος δεν έχει το δικαίωμα υποβολής έκθεσης. Ο Παρατηρητής δεν δεσμεύεται να δεχθεί τις απόψεις του Βοηθού του».
5)Ούτε η ΑΕΚ έχει δικαίωμα να παραστεί, καθώς δεν έχει έννομο συμφέρον, αν και η προπαγάνδα έδινε την εντύπωση ότι προσπαθούσε να επιβάλει κι αυτό. Σημειώστε ότι από πουθενά δεν προκύπτει ότι υπήρξε ανάρμοστη συμπεριφορά ανθρώπων του Ολυμπιακού σε βάρος ανθρώπων της, ούτε προχώρησε σε κάποια καταγγελία. Με αυτή τη λογική γιατί να μην κληθούν «σεκιούριτι» ή φίλαθλοι ως μάρτυρες.
6)Επανερχόμαστε με το κατηγορητήριο. Με βάση το άρθρο 3 του Πειθαρχικού Κώδικα για την λήψη απόφασης λαμβάνονται υπόψη το φύλλο αγώνα και η έκθεση του παρατηρητή αγώνα που δεν είναι επιβαρυντικά για τον Ολυμπιακό. Οι εκθέσεις της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα.
Υ.Γ. Βάση των στοιχείων ακόμη και η τιμωρία της έδρας είναι ακραία ποινή. Δεν υπάρχει περίπτωση αφαίρεσης βαθμών. Για άλλο ματς σε λεκτική επίθεση, χωρίς ακρότητες σε παρατηρητή αγώνα, ακόμη και αν υποθέσουμε ότι υπήρξε, δεν θα ασχολούνταν κανείς…