Άφησαν έξω από τη συνάντηση 19 κινητά!

ΠΗΓΗ: www.contra.gr

Γιατί απαγορεύτηκε όχι μόνο η χρήση, αλλά και η παρουσία κινητών κατά η διάρκεια της συνάντησης του Υφυπουργού Αθλητισμού με τους εκπροσώπους της Super League και των τεσσάρων μεγάλων. Τι ήθελαν, αλήθεια, ν' αποφύγουν;
Μία έκπληξη περίμενε τους εκπροσώπους των "Big-4" και της Super League στην πολύωρη συνάντηση (διάρκειας 4.5 ωρών) της Δευτέρας 10/4 με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.
Από τους κ.κ. Βρέντζο, Παναγόπουλο, Λυσάνδρου, Μάκη και Βασίλη Γκαγκάτση, Γ. Στράτο ζητήθηκε να αφήσουν τα κινητά τους στον προθάλαμο. Το ίδιο έγινε και με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τους τρεις συνεργάτες του που ήταν παρόντες στην σύσκεψη. Η τελική καταμέτρηση μάλιστα, ήταν 19 συσκευές!
Όσο για τους λόγους της κίνησης αυτής, ο υφυπουργός Αθλητισμού ίσως ήθελε να μην υπάρχουν διακοπές στην σύσκεψη. Ίσως πάλι γνώριζε ότι την τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της Super League, ένας είχε ξεχάσει το κινητό του ανοικτό και στην άλλη γραμμή ήταν διευθυντής ραδιοφωνικού σταθμού που άκουγε τις συνομιλίες και τις μετέφερε στον αέρα σε χρόνο dt.

Α. ΠΛ.