1) Ο Πανιώνιος καταγγέλλει οργανωμένο σχέδιο σε βάρος της ομάδας και δίνει συγχαρητήρια στους εξυγιαντές, 2) Ο Αρης ζητεί την παρέμβαση εισαγγελέα για τη νίκη της Λαμίας και ειρωνεύεται ΠΔΕ/ΕΠΟ και ΚΕΔ

Νέα ανακοίνωση Πανιωνίου κατά της διαιτησίας, με την οποία επικαλείται λάθη του Σελίμου στον αγώνα με τον Πλατανιά. Επόσης, κάνει λόγο για οργανωμένο σχέδιο σε βάρος της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου
«Φαίνεται πως η φετινή πορεία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, αντί να γίνεται αντικείμενο θαυμασμού, τελικά ενοχλεί. Και ενοχλεί δυστυχώς πολλούς. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, η ομάδα μας έπεσε θύμα των διαιτητικών αποφάσεων. Κι αν στο προηγούμενο παιχνίδι υποχρεωθήκαμε με ήττα χάρη σε πέναλτι-εφεύρεση και δώδεκα ειδικευμένων λαθών, χθες είδαμε μια ακόμα… διαιτητική παράσταση.
Στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, είδαμε μια ακόμα προσπάθεια προκειμένου να αποδυναμωθεί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ενόψει των δύο κρίσιμων τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Είδαμε μια διαιτησία που προσπαθούσε ξεκάθαρα να δημιουργήσει εκνευρισμό, αλλά και αγωνιστικό πρόβλημα με κάρτες σε παίκτες που σαφέστατα είχαν στοχοποιηθεί, προκειμένου να μην αγωνιστούν στα τελευταία παιχνίδια…
Πέναλτι στον Τασουλή μετατράπηκε σε… άουτ για τον αντίπαλο. Φάουλ για κίτρινη κάρτα στον Μπεν στην προσπάθεια του να βρεθεί με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, έγινε… κίτρινη κάρτα για τον αρχηγό μας Παναγιώτη Κόρμπο, στέλνοντας και το μήνυμα ότι ουσιαστικά παίζουμε εναντίον 14 αντιπάλων.
Εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου να παίρνουμε ότι μας ανήκει εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά ταυτόχρονα θα καταδεικνύουμε σε όλη την Ελλάδα και το οργανωμένο σχέδιο εις βάρος μας, ελπίζοντας ότι οι προσπάθειές μας για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα είναι μάταιες.
Υ.Γ.: Ο κ. Σελίμος κατά την διάρκεια του παιχνιδιού απειλούσε συνεχώς τους παίκτες μας ότι θα τους υποδείξει κίτρινη κάρτα και τους μιλούσε ειρωνικά. Αυτές οι εγκληματικές διαιτησίες που ορίζονται κατά της ομάδας μας έχουν ως αποτέλεσμα στα δύο τελευταία παιχνίδια να έχουν τεθεί εκτός μάχης επτά παίκτες μας.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ!»


Φουλ επίθεση της ΠΑΕ Άρης κατά της Λαμίας για τη νίκη της επί του Παναιγιάλειου και ζητεί την παρέμβαση εισαγγελέα. Επίσης, ειρωνεύεται ΠΔΕ/ΕΠΟ και ΚΕΔ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Για άλλη μια αγωνιστική γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη «πεντακάθαρης» και «κρυστάλλινης» νίκης της Λαμίας.Που… εντελώς συμπτωματικά κέρδισε πάλι με πέναλτι!!! Τι σύμπτωση, αλήθεια!!! Αυτή τη φορά, βέβαια, πήγε να χαλάσει το σενάριο τους, όμως, το έσωσε ο διαιτητής. Συμπτωματικά, φυσικά. Έκανε το… λάθος ο γκολκίπερ του Παναιγιάλειου να το αποκρούσει την πρώτη φορά και ο διαιτητής-«κόσμημα» έδωσε επανάληψη (γελάει ακόμη όλη η Ελλάδα…)
Για να είμαστε δίκαιοι, πάντως, το πέναλτι ήταν σωστό. Υπήρξε χέρι. Τι σύμπτωση όμως. Προήλθε από τον ίδιο παίκτη του Παναιγιάλειου που είχε ξαναπαίξει… βόλεϊ και σε άλλο παιχνίδι της ομάδας του. Συμπτωματικά πάλι, λέμε εμείς οι καλοπροαίρετοι.
Ο προπονητής του Παναιγιάλειου είχε όμως διαφορετική άποψη. «Δεύτερη φορά σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση. Άρα νομίζω ότι έκανα το σωστό για την ομάδα μου, τον εαυτό μου και τον κόσμο του Αιγίου!», είπε ο κ. Σπανός στις δηλώσεις του για την επίμαχη φάση.
Και κάπως έτσι κέρδισε ξανά η Λαμία. Με τον γνωστό της τρόπο. Με πολλές… συμπτώσεις μαζεμένες… Πάλι…
Αλήθεια, υπάρχει Εισαγγελέας; Βλέπει κανείς τι συμβαίνει; Τι άλλο περιμένει για να παρέμβει αυτεπάγγελτα; Έχει ξεπεράσει τα όρια της πρόκλησης αυτό που συμβαίνει κάθε Κυριακή με τη Λαμία.
Ευχόμαστε, μέρες που είναι, το Άγιο Φως να φωτίσει τους ιθύνοντες της ΚΕΔ και της ΕΠΟ για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ειδάλλως, η Ανάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου θα αργήσει πολύ ακόμη να έρθει…».