Ο Κλάτενμπεργκ ανακαλύπτει δικούς του κανονισμούς! – Ο Άγγλος ξεφτιλίζεται για το... καλό της «εξυγίανσης»

Ο Αγγλος που κάνει τον αρχιδιαιτητή κάνει τηλεκριτική των φάσεων, μετά από κάθε αγωνιστική αλλά όχι κάθε Δευτέρα, επειδή προτεραιότητα έχει να σχολιάζει τις φάσεις στην Πρέμιερ Λιγκ. Στην Ελλάδα τiς σχολιάζει κάθε Τρίτη!

Ο Κλάτενμπεργκ, ή αλλιώς πρόεδρος της ΚΕΔ, ανακάλυψε δικούς του κανονισμούς για να μην πει ότι υπάρχει πέναλτι του Ινσούα, ο οποίος έπιασε τη μπάλα που κρατούσε ο Τσιντώτας, μετά το χαμένο πέναλτι του Παναιτωλικού, στο εντός έδρας παιχνίδι του με την ΑΕΚ. Αρα, έπρεπε να δοθεί νέο πέναλτι.

Σε ποιον κανονισμό είδε γραμμένο ο Κλάτενμπεργκ πως «είναι τυχαίο παίξιμο της μπάλας με το χέρι του αμυνόμενου κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού, πρόκειται για μία συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή όπου δεν υπάρχει πρόθεση»; Πριν μερικές μέρες, είχε πει ότι δεν ασχολείται κανένας με την πρόθεση, αλλά αυτά τα είπε στην Αγγλία!

Αρα, χειροκροτεί το διαιτητή Ζαχαριάδη (Μακεδονίας) και τον Γκορτσίλα (Μακεδονίας) ο οποίος ήταν στο VAR του συγκεκριμένου αγώνα.

Αν είναι μετά από κάθε πέναλτι που πιάνει ένας τερματοφύλακας να αρχίζουν οι παίκτες να παίζουν τα μήλα! Να το κάνε ο Κλάτενμπεργκ κανονισμό!

Τι ώρα που ο πρόεδρος της ΚΕΔ ξεφτιλίζεται για το... καλό της «εξυγίανσης»!


Σχόλια