Ούτε τα προσχήματα κρατάει ο Κλάτενμπεργκ στην τηλεκριτική των φάσεων (ΒΙΝΤΕΟ) – «Εξαφάνισε» την αποβολή του Μάνταλου, δεν πήρε θέση για το ακυρωθέν γκολ του Ελ Αραμπί – Στο πρωτάθλημα τα είδε όλα καλά, ενώ έγιναν λάθη στα περισσότερα ματς!

Μονά-ζυγά δικά του τα θέλει ο Κλάτενμπεργκ. Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής μετατράπηκε σε κριτή του εαυτού του και χειροκροτεί τους ορισμούς του και κατ’ επέκταση τα λάθη των διαιτητών. Είναι ένας τρόπος για να δικαιολογήσει ότι δέχθηκε τους πίνακες-σκάνδαλο της προηγούμενης ΚΕΔ του Περέιρα.

Δεν υπάρχει καμία καινοτομία. Στα περισσότερα παιχνίδια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος έγιναν λάθη, όμως ο Κλάτενμπεργκ τα είδε όλα καλά! Μέχρι και με τη διαιτησία του Κάιπερς κινήθηκε σε... εξυγιαντική γραμμή, αφού σχολίασε ένα φάουλ που δεν δόθηκε στον Σιμόες 54’, μια φάση που δεν είναι ξεκάθαρη στο βίντεο, λόγω μακρινής λήψης, ενώ ο Ολλανδός ρέφερι, που είναι πολύ έμπειρος, την έχει στο... πιάτο και σε εξαιρετικά κοντινή απόσταση. Απορούμε πως ο πρόεδρος της ΚΕΔ βλέπει επαφή!

Αντίθετα, ο Κλάτενμπεργκ δεν είδε την αποβολή του Μάνταλου με δεύτερη κίτρινη στο 60’ για την αγκωνιά εκτός φάσης στον Βαλμπουενά. Δηλαδή, τα βλέπει, όπως θέλει, τα βλέπει... εξυγιαντικά. Ας έβαζε το βίντεο. Επίσης, δεν πήρε θέση για το ακυρωθέν γκολ του Καφού επειδή είδαν οφσάιντ του Ελ Αραμπί (85΄).

Το ότι είναι αρχιδιαιτητής δεν σημαίνει ότι έχει και δίκιο, ειδικά όταν οι επιλογές των φάσεων είναι επιλεκτικές και ακόμα χειρότερα, όταν άλλα βλέπει όλος ο κόσμος κι άλλα ο Κλάτενμπεργκ. Απλά, δείχνει ότι βαδίζει στα βήματα του Περέιρα.

Και ο Πορτογάλος πέρσι, στις πρώτες αγωνιστικές, είχε ξεκινήσει την ανάλυση φάσεων, με τη διαφορά ότι το έκαναν ως ΚΕΔ, χωρίς βίντεο και μόνο με ανακοινώσεις. Όμως, τις σταμάτησε επειδή κινδύνευε να γίνει ρεζίλι.

Σε λίγο ο Κλάτενμπεργκ, επειδή είναι και τηλεκριτικός στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Daily Mail, θα... καταντήσει να υποστηρίζει ότι μόνο οι Αγγλοι διαιτητές κάνουν λάθη και οι Έλληνες είναι άριστοι. Υπάρχει και σε εξέλιξη σχέδιο να τους βάζει να σφυρίζουν ντέρμπι, αντί για τους ξένους διαιτητές.

Με το να κάνει κριτική στους ξένους και να ...χειροκροτεί τους Ελληνες, σε λίγο δεν θα βρίσκει διαιτητές από το εξωτερικό!


ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΗΨΗ Ο ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΚΑΝΕΙ ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΚΑΪΠΕΡΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΦΑΟΥΛ!




 

Σχόλια