1) Ολοταχώς για το 3 % ο Τσίπρας, 2) Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας ξεγύμνωσε τον ίδιο αλλά και την Κυβέρνησή του...

Σύμφωνα με το πολιτικό ρεπορτάζ ο ΣΥΡΙΖΑ μαστίζεται από εσωστρέφεια (πόλεμος Τσίπρα-Τσακαλώτου) ενώ έχει κι άλλα σημαντικά θέματα να αντιμετωπίσει, με χαρακτηριστική απόδειξη τις «νέες καταγγελίες του Καλογρίτσα κατά του Ν. Παππά και εντολέων του». Μέσα σε όλο αυτό τον... πανικό ο Αλέξης Τσίπρας έκανε δήλωση για τις τρομερές πλημμύρες στην Καρδίτσα και σε άλλες περιοχές. Αξιο αναφοράς ότι θυμήθηκε και τον Μαρινάκη επειδή η πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε στη Μάνδρα εξέθεσε την ανύπαρκτη Κυβέρνησή του...

«Και αυτήν τη φορά δεν θα πάει, όπως στη Μάνδρα, ούτε ο εφοπλιστής κος Μαρινάκης, να τους μοιράσει έστω ένα κρουασάν… Ούτε καν αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην Πρωθυπουργός και αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αυτά που κάνει ο Τσίπρας, πάει ολοταχώς για το 3 %.

Ας μην ξεχνάμε, μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας κατέπεσε και η ρητορική της Κυβέρνησής του για το ποδόσφαιρο, την οποία τιμώρησαν τα εκατομμύρια των Ολυμπιακών. Θυμίζουμε ότι με αφορμή την σκευωρία έκαναν πόλεμο στον Ολυμπιακό και στο Μαρινάκη, όχι μόνο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αλλά και οι Καμμένος, Κοντονής, Φλαμπουράρης κτλ. Πλέον επιβεβαιωμένα, με βάση την ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, επρόκειτο για πόλεμο λάσπης.

Ο λαός τους τιμώρησε, παρόλα αυτά, κάποιοι, δεν έβαλαν μυαλό. Η πολιτική γελοιότητα σε όλο το μεγαλείο...

Λογικά, η... βαρυστομαχιά του Τσίπρα με την αναφορά στον Μαρινάκη οφείλεται και στην απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας. Το τάιμινγκ δεν πρέπει να είναι τυχαίο. Να δούμε τι θα λέει μετά την απόφαση στο Εφετείο.


Σχόλια