ΠΙΝΑΚΕΣ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Οι λόγοι που ο Μανούχος έπρεπε να είναι εκτός δεν είναι πολλοί, είναι πάρα πολλοί – Το σκάνδαλο με τα δελτία του ΠΑΟΚ και η καταγγελία του Ολυμπιακού

Ο Περέιρα ...τιμώρησε τον Μανούχο με δέκατο ορισμό στον ΠΑΟΚ! - Στα σκουπίδια ο κανονισμός

Κυριακή, Ιουλίου 19, 2020

 

Με αφορμή τα ληγμένα δελτία υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός έκανε καταγγελία στην ΚΕΔ και ζήτησε την τιμωρία (και) των Μανούχου (Αργολίδας), Φωτιάδη (Καστοριάς), οι οποίοι όφειλαν να το δουν στο παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, ο κανονισμός προβλέπει «καμπάνα» τριών μηνών και ο Ολυμπιακός ζήτησε τη διαγραφή τους.

Όμως, με βάση τον κανονισμό, ο Περέιρα παρανομεί. Αντί να τιμωρήσει τον Μανούχο (σ.σ. ο Φωτιάδης δεν μπήκε) τον έβαλε για δέκατη φορά σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ, πιο συγκεκριμένα έβαλε τέταρτο του Γάλλου Τουρμπέν στο παιχνίδι με τον Αρη για να το εμπεδώσουμε ότι πάει και για διεθνής . Αντίθετα, προχώρησε σε αλλαγή του Βρέσκα (Πιερίας), τον οποίο είχε βάλει τέταρτο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, επειδή έκανε λάθη στο Αρης-Παναθηναϊκός.

 Αναλυτικά οι εννέα προηγούμενοι ορισμοί του Μανούχου στον ΠΑΟΚ: Ήταν τέταρτος στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, σφύριξε Αστέρας-ΠΑΟΚ, ήταν VAR στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, πάλι VAR στο Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, ξανά VAR στο Αρης-ΠΑΟΚ, την 18η αγωνιστική  ήταν τέταρτος στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ενώ ήταν ξανά VAR στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, την 23η αγωνιστική, όπως επίσης και στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για να πλέι οφ.

Για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, ο ρέφερι της ΕΠΣ Αργολίδας έχει συχνότερη παρουσία και από τον Βιεϊρίνια στα ματς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

 

Καταγγελία Ολυμπιακού στην ΚΕΔ για το «τεράστιο σκάνδαλο» - Ζητεί τη διαγραφή των Μανούχου, Φωτιάδη «για δόλια συμπεριφορά»

Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2020

 

Πιο συγκεκριμένα το κείμενο της σημερινής καταγγελίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ΚΕΔ αναφέρει τα εξής:

Από χθες το βράδυ το πρωτάθλημα της Super League 1 βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα τεράστιο σκάνδαλο.

Όπως γνωρίζετε σύμφωνα με το άρθρο 18 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 1 υποχρεούνται να έχουν μαζί τους και να παραδίδουν στο διαιτητή πριν την έναρξη των αγώνων τους μεταξύ άλλων και τις κάρτες υγείας των (αγωνιζόμενων) ποδοσφαιριστών οι οποίες πρέπει να είναι κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα εν ισχύ. Λόγω του χαρακτήρα των πληροφοριών που περιέχονται στις κάρτες υγείας και οι οποίες καλύπτονται από τις διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, οι μόνοι που έχουν πρόσβαση και που ελέγχουν την πληρότητα και νομιμότητα των προσκομιζόμενων δικαιολογητικών εκάστης διαγωνιζόμενης ομάδας είναι οι Διαιτητές της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό απαγορεύεται ρητά η συμμετοχή ποδοσφαιριστή σε οποιοδήποτε αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου χωρίς την εν ισχύ ύπαρξη της Κάρτας Υγείας που τον συνοδεύει, ο δε διαιτητής υποχρεούται να απαγορεύσει τη συμμετοχή ποδοσφαιριστή για τον οποίο δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις αυτές. Εάν, παρά την απαγόρευση, ο ποδοσφαιριστής μετάσχει στον αγώνα η συμμετοχή του θεωρείται αντικανονική, η υπαίτια δε ομάδα, σε περίπτωση αποδοχής ένστασης ή καταγγελίας υφίσταται τις προβλεπόμενες για την περίπτωση κυρώσεις ενώ οι Διαιτητές που επέτρεψαν την αντικανονική συμμετοχή τιμωρούνται από το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο με ποινή απαγόρευσης διεύθυνσης αγώνων για τρεις (3) τουλάχιστον μήνες (αρ. 18 παρ. 3.γ Κ.Α.Π.).

Όπως αποκαλύφθηκε μετά το χθεσινοβραδινό παιχνίδι (15.07.2020) μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, και επιβεβαιώνεται από τα αναγραφόμενα στο Φ.Α., η ομάδα του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στο παιχνίδι με δώδεκα (12) ποδοσφαιριστές των οποίων οι Κάρτες Υγείας έχουν απωλέσει την ισχύ τους.

Τούτο σημαίνει πως εφόσον οι συγκεκριμένες Κάρτες Υγείας έληξαν είτε πριν την έναρξη είτε και κατά την διάρκεια των play off όλοι οι αγώνες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που τελέστηκαν μετά τον χρόνο λήξης πάσχουν καθώς είναι βέβαιο ότι αγωνίστηκαν σε αυτούς αντικανονικά οι περισσότεροι εκ των δώδεκα (12) ποδοσφαιριστών των οποίων οι Κάρτες Υγείας έχουν απωλέσει την ισχύ τους.

Παρ’ όλα αυτά οι Διαιτητές των αγώνων αυτών ουδέν ανέφεραν για την συγκεκριμένη παράβαση στα Φ.Α. των οικείων αναμετρήσεων και επέτρεψαν στους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αγωνιστούν αντικανονικά, αλλοιώνοντας με τον τρόπο αυτό τους όρους των παιχνιδιών.

Όπως αντιλαμβάνεστε το συγκεκριμένο γεγονός συνιστά αλλοίωση του Πρωταθλήματος η οποία θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερη εάν αυτό δεν είχε κριθεί και βαθμολογικά ως προς την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Συγκεκριμένα για την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η προφανέστατα δόλια συμπεριφορά των Διαιτητών κ.κ. Μανούχου και Φωτιάδη εναντίον μας κατά τον από 12.07.2020 αγώνα μας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου ουδέν ανέγραψαν στο Φ.Α. για την συγκεκριμένη παράβαση από πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (βλ. συνημμένο Φ.Α. της αναμέτρησης) και επέτρεψαν την αντικανονική συμμετοχή των ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση δικαιώνει την απαίτησή μας προ της διεξαγωγής του αγώνα για την τοποθέτηση ξένου διαιτητή στο παιχνίδι, η οποία αγνοήθηκε πλήρως από την ΚΕΔ κατά παράβαση των συμπεφωνημένων σχετικά με την διεξαγωγή όλων των αγώνων μεταξύ των “Big -4” του πρωταθλήματος με ξένους διαιτητές, ιδίως δε όταν αυτοί κρίνουν την 2η θέση του πρωταθλήματος και το ποια ομάδα θα συμμετάσχει στα προκριματικά του UEFA Champions League.

Πλέον μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου και την έκταση αυτού (καθώς μιλάμε για δώδεκα -12- ποδοσφαιριστές συνολικά) θα πρέπει τόσο οι συγκεκριμένοι διαιτητές του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ, όσο και οι Διαιτητές των αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που διεξήχθησαν μετά το χρόνο λήξης των Καρτών Υγείας των εμπλεκόμενων ποδοσφαιριστών να παραπεμφθούν πειθαρχικά σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Α.Π. και όχι απλά να τιμωρηθούν Παραδειγματικά, αλλά να αποκλειστούν και από τους Πίνακες Διαιτησίας της επόμενης περιόδου.

Με βάση όλα τα ανωτέρω σας καλούμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων διαιτητών που αλλοίωσαν τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Οτιδήποτε διαφορετικό θα αποτελεί ξεκάθαρη προσπάθεια συγκάλυψης μιας προφανούς παρανομίας, έναντι της οποίας επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας».

 

Είναι… παραμύθι ότι ο ΠΑΟΚ θέλει ξένους διαιτητές – Τον εξέθεσε ο Ολυμπιακός - Θέλει δέκα φορές τον Μανούχο!

Τετάρτη, Ιουλίου 15, 2020

 

Εκτός από το να εκθέσει την ΚΕΔ με τον ορισμό του Μανούχου (Αργολίδας) στο παιχνίδι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, καταγγέλλοντας ότι αθέτησε τη συμφωνία για ξένους ρέφερι, ο Ολυμπιακός με την επιστολή του στον Περέιρα και την... κομπανία του εξέθεσε και τον ΠΑΟΚ που «ξιφουλκεί» υπέρ του ορισμού ξένων διαιτητών. Όμως, μπροστά στον Μανούχο, ο οποίος ορίστηκε για ένατη φορά σε παιχνίδι του, που να... κολλήσουν οι ξένοι; Συνεπώς, πρόκειται για μεγάλο «παραμύθι» ότι ο ΠΑΟΚ θέλει ξένους ρέφερι, απλά τα θέλει μονά ζυγά δικά του.

 

Μανούχος, Τζοβάρας: Τα ίδια χάλια (της… εξυγίανσης)

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020

 

Ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει ξένους διαιτητές στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και δικαιώθηκε με όσα έγιναν:

-Στο 91’ ο Μανούχος (Αργολίδας) δεν έδωσε το πέναλτι του Βαρέλα στον Χασάν. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ κράτησε τον Αιγύπτιο, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του. Της… εξυγίανσης και με το VAR, αφού ο Τζοβάρας δεν φώναξε τον Μανούχο για να τη φάση.

-Στο τέλος του αγώνα οι δυο ρέφερι δεν μέτρησαν το γκολ του Χασάν, αν και η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο.  Πάλι ο Μανούχος δεν πήγε να δει τη φάση.

 

 

Το χειρότερο για τον Μανούχο και τους υπόλοιπους είναι ότι ο Ολυμπιακός δικαιώνεται με το να μην θέλει Έλληνες ρέφερι

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2020

 

 

Σα να μην έφτανε που ο Περέιρα προκάλεσε με το μη ορισμό ξένου διαιτητή στο παιχνίδι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, πρόκληση είναι και η επιλογή του Μανούχου! Μπορεί να μην απαγορεύεται να μπαίνει σε δεύτερο σερί ματς του ΠΑΟΚ, ήταν και την Τετάρτη στο παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό, όμως έπρεπε να τιμωρηθεί επειδή δεν κάλεσε τον Σκόμινα να δει το χέρι του Βαρέλα και να δώσει πέναλτι! Δεν απαγορεύεται να μπαίνει σε δεύτερο σερί ματς, μόνο αν και τις δυο τον έβαζαν να σφυρίξει, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό, από τη στιγμή που υπάρχουν 26 διαιτητές στον πίνακα.

Σε εννέα ματς του ΠΑΟΚ!

Όμως, υπάρχουν κι άλλα: Το περασμένο καλοκαίρι ο ρέφερι που ορίστηκε να σφυρίξει Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, δηλαδή ο Μανούχος (Αργολίδας) ήταν φαβορί για να βγει από τον πίνακα, επειδή δεν είχε κάνει καλή σεζόν, όμως την τρέχουσα σεζόν έκανε… ρεκόρ, αφού τον έβαλαν σε εννέα αγώνες του ΠΑΟΚ, είτε για να σφυρίξει, είτε ως VAR, είτε ως τέταρτο!

Αναλυτικά: Ήταν τέταρτος στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, σφύριξε Αστέρας-ΠΑΟΚ, ήταν VAR στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, πάλι VAR στο Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, ξανά VAR στο Αρης-ΠΑΟΚ, στη συνέχεια (18η αγωνιστική) ήταν τέταρτος ξανά σε ντέρμπι συγκεκριμένα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ενώ ήταν ξανά VAR στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, την 23η αγωνιστική, όπως επίσης και το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για να πλέι οφ.

Ο Περέιρα βάζει συνέχεια τον Μανούχο στον ΠΑΟΚ, ενώ, επαναλαμβάνουμε, υπάρχουν 26 διαιτητές στον πίνακα. Όμως, δεν ορίζει ποτέ τον Κομίνη! Δεν είναι δηλαδή που δεν βάζει ξένους, όπως είναι η συμφωνία με την ΟΥΕΦΑ το… τραβάει και με τον Μανούχο!

Τα… αστέρια της «εξυγίανσης»

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ ότι δεν ήθελε τον Μανούχο αλλά ξένο διαιτητή στο σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ.. Να λέει μια ομάδα ότι δεν θέλει έναν διαιτητή, όμως πέρα βρέχει για τα... αστέρια της «εξυγίανσης». Ούτε η ΚΕΔ τον άλλαξε.

Οι ρέφερι δεν έχουν την προσωπικότητα, ή αν προτιμάτε το θάρρος, να σεβαστούν τον εαυτό τους και τη διαιτησία, με το να βάλουν κώλυμα και να πουν δεν θέλουν να σφυρίξουν, όπως έπρεπε να κάνει ο Μανούχος για το ματς Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ. Όμως, αυτό είναι το λιγότερο. Το χειρότερο για τους… πεφωτισμένους της «εξυγίανσης» είναι ότι ο Ολυμπιακός δικαιώνεται από την πολιτική του για τους Ελληνες διαιτητές. Παρότι ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι, αυτοί εξακολουθούν την αγωνιστική φιλοσοφία 100-0 κατά του Ολυμπιακού και το 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ.

 

Ένα... κάρο βλακείες οι ορισμοί τους – Έβαλαν ξανά Μανούχο, Κοτσάνη (και πού τους έβαλαν οι Περέιρα, Μάριν)

Τετάρτη, Ιουνίου 17, 2020

 

Ο Μανούχος ως διαιτητής και ο Κοτσάνης ως VAR δεν είδαν, στο πέναλτι που έχασε ο Φορτούνης στο ματς ματς Ολυμπιακός-Αρης, ότι ο τερματοφύλακας του Αρη δεν πατούσε τη γραμμή για να δώσουν επανάληψη, όπως επιτάσσει ο νέος κανονισμός. Αυτή η ασχετοσύνη, ή αν προτιμάτε η απειρία ή η ανικανότητα (διαλέγετε και παίρνετε) επιβαβεύτηκε από την ΚΕΔ με σερί ορισμό. Συνήθως σερί ορισμό παίρνουν οι φορμαρισμένοι ρέφερι, όμως εδώ έχουμε... εξυγιαντές σε φόρμα! Το φοβερό είναι ότι ο Κοτσάνης μπήκε VAR στον ΠΑΟΚ και ο Μανούχος της Ξάνθης.

Τι άλλο έπρεπε να γίνει για να τιμωρηθούν; Μέχρι και παίκτης του Αρη μπήκε μέσα στην περιοχή πριν εκτελεστεί το πέναλτι ενώ ο τερματοφύλακας δεν πατούσε τη γραμμή!

 

Ολυμπιακός-Αρης 3-1: Ο Μανούχος έπρεπε να δώσει επανάληψη στο πέναλτι

Κυριακή, Ιουνίου 14, 2020

Αλλού για αλλού ήταν ο Μανούχος (Αργολίδας) στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Αρης. Κρίμα που τον προορίζουν για διεθνή ενώ τσάμπα μιλούσε στον Κουέστα πριν από την εκτέλεση του πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Φορτούνης από τον Ρόουζ, ενώ όπως εξετάστηκε από το VAR δεν υπάρχει οφσάιντ του Γκιλιέρμε στο ξεκίνημα της φάσης.

Ο Μανούχος έκανε μεγάλη γκάφα. Το πέναλτι έχασε ο Φορτούνης, καθώς απέκρουσε ο Κουέστα, όμως ο ρέφερι έπρεπε να δώσει επανάληψη, επειδή όπως φάνηκε ο γκολκίπερ του Αρη δεν πατούσε τη γραμμή, σύμφωνα με το νέο κανονισμό που το «επιβάλλει» αυτό πριν από την εκτέλεση του πέναλτι.

Αν ο Μανούχος είναι από τους καλύτερους, φανταστείτε τους χειρότερους.

-O Δημητριάδης (Καστοριάς) κακώς σήκωσε το οφσάιντ του Γκιλιέρμε...

 

Ελληνες διαιτητές στα πλέι οφ; Πάλι θα μπαίνουν συνέχεια Ευαγγέλου και Μανούχος στον ΠΑΟΚ!

Σάββατο, Μαΐου 02, 2020

Πως εξηγείται το γεγονός ότι οι Ευαγγέλου (Αθήνας) και Μανούχος (Αργολίδας) έχουν από 6-7 ορισμούς σε αγώνες του ΠΑΟΚ, είτε σφύριξαν, είτε VAR, είτε τέταρτοι; Πως εξηγείται ότι από αυτούς τους δυο μόνο ο Μανούχος θα γίνει διεθνής; Φταίει ότι ο Ευαγγέλου έκανε περισσότερα λάθη; Φταίει ότι είναι Αθηναίος και φοβούνται κάτι; Τα... μυστήρια της «εξυγίανσης». Όμως, είναι δυνατόν ο Μανούχος μετά από σεζόν, με μεγάλα χάλια να γίνει διεθνής;

 

Μανούχος: Ο διαιτητής που... βούιζε ο τόπος ότι έβγαινε από τους πίνακες, πάει για διεθνής!

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2020

Ο Μανούχος (Αργολίδας) μπήκε επτά φορές στον ΠΑΟΚ (ως διαιτητής, τέταρτος και VAR) και βρίσκεται μια ανάσα από τα να γίνει διεθνής. Ο 31χρονος ρέφερι δηλώθηκε για το core της UEFA, ένα σεμινάριο για ρέφερι που θεωρούνται ταλέντα και έχουν προοπτική να γίνουν διεθνείς. Αρα, η μια σύμπτωση έρχεται πάνω στην άλλη! Βέβαια, λεπτομέρεια αποτελεί ότι στο συγκεκριμένο σεμινάριο πρέπει να πάνε ρέφερι κάτω των 30 ετών, όμως με... εξυγίανση, αυτά είναι λεπτομέρειες. Μαζί με τον Μανούχο θα πάνε και οι βοηθοί Ψάρρης (Ζακύνθου), Κόλλιας (Ηπείρου).

Σχετικά με την... περίπτωση διαιτητή Μανούχου και αυτά: 1) Όπως αναφέραμε, φέτος (2019-20) ο ρέφερι της ΕΠΣ Αργολίδας μπήκε επτά φορές στον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, την προηγούμενη σεζόν (2018-19), που ήταν και η πρώτη χρονιά στη Λίγκα, δεν σφύριξε κάποιο ματς της ομάδας της Θεσσαλονίκης! Δηλαδή, το ταλέντο ανακαλύφθηκε στην πορεία; - 2)Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περασμένου καλοκαιριού, ο Μανούχος ήταν να υποβιβαστεί. Όχι μόνο σώθηκε, όχι μόνο είναι μέσα στους πρώτους ρέφερι με τον μεγαλύτερο συνολικό ορισμών, θα γίνει και διεθνής.

 

Κύριοι της ΚΕΔ, είστε ένα μπάχαλο, για αυτό γελάνε μέχρι και τα τσιμέντα – Διαβάστε πέντε παραδείγματα που δείχνουν ότι πρέπει να φύγουν...

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 07, 2020

Έχουμε και λέμε:

1) Στον αγώνα Κυπέλλου Παναιτωλικός-ΑΕΚ ο Αραούχο έκανε κίνηση-καράτε, ευτυχώς που δεν βρήκε τον τερματοφύλακα στο κεφάλι, και ο Μανούχος (Αργολίδας) δεν του έδειξε κόκκινη κάρτα, ούτε ο Κοτσάνης (Δράμας) τον κάλεσε να δει την οθόνη. Αντί να τιμωρηθούν, ο Μανούχος ορίστηκε στο ΠΑΟΚ-ΟΦΗ ως VAR και ο Κοτσάνης, ξανά VAR στην ίδια ομάδα και μάλιστα μετά από λίγες μέρες, στο Παναιτωλικός-Βόλος.

2) Ο Κοτσάνης δεν πέρασε τα τεστ αλλά τον βάζουν στο VAR!

3) Ως τέταρτους βάζουν ρέφερι από τη δεύτερη κατηγορία. Όμως, αν τραυματιστεί κάποιο από τα καμάρια της «εξυγίανσης» πως θα παίξουν, δεδομένου ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του κανονισμού; Επειδή δεν είναι πιστοποιημένοι στο VAR. Δηλαδή, οι πάνω με τους κάτω δεν μιλάνε;

4) Ο Μαλούτας (Ημαθίας) που δεν έχει πιστοποιηθεί στο VAR δεν ορίζεται. Ιδια περίπτωση με τους προηγούμενους που πιστοποιεί τον κανονισμό, δηλαδή παραδέχονται ότι ισχύει ο κανονισμός. Ο Μαλούτας είναι στον πίνακα της Λίγκας.

5) Λεφτά για σεμινάρια δεν έχουν. Όμως, έχουμε δυο υπεύθυνους εκπαίδευσης, έναν κανονικά και έναν για το VAR. Παράλληλα, οι διαιτητές προκαλούν τη νοημοσύνη των φιλάθλων με τα λάθη που κάνουν.

 

Ψιτ, σας βλέπουν: Σερί ορισμός στον Μανούχο, παρά την ανύπαρκτη πρώτη κίτρινη στον Σεμέδο;

Πέμπτη, Ιανουαρίου 23, 2020

Απίστευτο κόμπλεξ κατά του Ολυμπιακού από τον Μανούχο (Αργολίδας) στο ματς με τον ΟΦΗ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 1-0. Ο απίθανος αυτός ρέφερι έδωσε 30 φάουλ υπέρ του ΟΦΗ και μόνο 10 υπέρ του Ολυμπιακού. Χώρια που στο τέλος με τα σφυρίγματά του έκλεινε τους «ερυθρόλευκους», η τουλάχιστον προσπαθούσε, στην περιοχή τους.

Τέτοια στατιστικά δεν ξανάγιναν. Ο Μανούχος νίκησε και τη λογική…

Ανύπαρκτη η πρώτη κίτρινη του Μανούχου στον Σεμέδο, την πήρε στο 67' για ανύπαρκτο φάουλ στον Βαζ. Κι όμως, ο Περέιρα τον όρισε ξανά για την 21η αγωνιστική, στο VAR του αγώνα Παναιτωλικού-Αρη.

 

Μια ακόμη… ομορφιά υπέρ του ΠΑΟΚ από τον Τζήλο που δεν έδωσε πέναλτι στον ΟΦΗ

Σάββατο, Νοεμβρίου 09, 2019

 

-Δεν πήγε ούτε στο VAR, όμως στο ματς Παναθηναϊκός-ΟΦΗ πήγε έξι φορές, ενώ στην Τούμπα έστειλε τον Βιντσιτς για να δώσει πέναλτι στον ΠΑΟΚ και σε βάρος του ΠΑΟ...

-Στο Ηράκλειο «πέρα έβρεχε» για τον Λαρισαίο ρέφερι στην φάση της ανατροπής του Εσίτι από τον Μάνο.

-Tο μαρκάρισμα, με το ματς στο 0-0, του Μπίσεσβαρ στο 53’ πάνω στον Νέιρα είναι για κόκκινη και ξεσηκώθηκε όλο το γήπεδο. Επίσης, ο παίκτης του ΠΑΟΚ είδε κίτρινη στο 63’.

 

 

Μια ακόμη ομορφιά από τον Τζήλο (Λάρισας) στο Ηράκλειο, όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΟΦΗ με 1-0. Στο 88’ είχαμε την ανατροπή του Μάνου, μετά από σπρώξιμο του Εσίτι, ενώ φαίνεται να του βάζει και τρικλοποδιά πέρα από το σπρώξιμο, όπως υπάρχει επαφή και με το γόνατο, μια φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Μάνος, όμως ο Τζήλος (Λάρισας) δεν πήγε ούτε στο VAR, ούτε τον κάλεσε ο Μανούχος! Για αυτή τη φάση δεν χρειαζόταν VAR, επειδή ο Τζήλος έχει καθαρό οπτικό πεδίο, όμως αποφάσισε λάθος.

Πάντως, σε άλλες παρόμοιες φάσεις στα προηγούμενα ματς, ο Λαρισαίος διεθνής ρέφερι πήρε διαφορετικές αποφάσεις. Στο ματς Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-3 πήγε έξι φορές στο VAR, μέχρι και για αποβολή του Κουρμπέλη σε σκληρό μαρκάρισμα που έγινε μπροστά του. Στο ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναίκός 2-2 έστειλε στην οθόνη τον Βίντσιτς για να δοθεί πέναλτι στους γηπεδούχους.

Στο Ηράκλειο γιατί «πέρα έβρεχε»; Πάντως, ο Τζήλος έκανε χρήση της τεχνολογίας για να δείξει κίτρινη κάρτα στον Ναμπί (σ.σ. χτύπησε εκτός φάσης τον Σφιντέρσκι) αν και προβλέπεται μόνο για κόκκινη κάρτα! Ακόμη, δεν έδειξε κόκκινη (σ.σ. ούτε κίτρινη) στον Μπίσεσβαρ για το μαρκάρισμα στον Νέιρα με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί όλο το γήπεδο, ούτε πήγε στην οθόνη. Να προσθέσουμε ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ είδε κίτρινη στο 63'. Πολύ… χάι ήταν το (μη) φάουλ, που καταλόγισε ο Τζήλος, του Φιγκεϊρέδο στον Μάτος και αν ο πρώτος το έβαζε, δεν θα μετρούσε το γκολ, όμως δεν μπήκε (84’).

 

Διαιτησία 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, Μανούχος και Ευαγγέλου δεν έδωσαν διπλό πέναλτι σε βάρος του – Εντονες αποδοκιμασίες για τη διαιτησία

Κυριακή, Οκτωβρίου 06, 2019

-Κρίμα που διακόπτεται το πρωτάθλημα και θα χάσουν την φόρμα τους. Θα τη ξαναβρούν με σερί ορισμούς...

 

Στο 39’ του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 0-1 οι παίκτες του Αστέρα άρχισαν να διαμαρτύρονται στον διαιτητή Μανούχο (Αργολίδας) και παράλληλα οι φίλαθλοι της ομάδας της Τρίπολης τον αποδοκίμαζαν για τα σφυρίγματα του. Αποκορύφωμα αποτέλεσε η φάση, στο ίδιο λεπτό και στην οποία έγινε διπλό πέναλτι, με τους Βαρέλα και Μάτος να ανατρέπουν τους Μπαράλες και Σουάρεθ, αντίστοιχα. Όμως, ούτε ο Μανούχος είδε τι έγινε ούτε ο Ευαγγέλου τον κάλεσε στον VAR…

Κατόπιν όλων αυτών (Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-2) η καριέρα του Μανούχου αναμένεται να εκτοξευτεί, σύντομα επειδή δεν κρατιούνται θα μπει και σε ματς στην Τούμπας, ενώ ο Ευαγγέλου (Αθηνών) θα Varεθεί να μπαίνει σε ματς του ΠΑΟΚ, αφού στην Τρίπολη ήταν η τρίτη του φορά στο VAR.

«Ο Μανούχος σφύριζε ΠΑΟΚ όποτε χρειάστηκε», γράφει το arcadiasports, ενώ προσθέτει: «Ο Μανούχος δεν είδε τράβηγμα του Μάτος στον Σουάρεθ στο 39' μέσα στην περιοχή, παρά τη χρήση VAR κι οι Αρκάδες ανάγκασαν τον αήττητο πρωταθλητή ΠΑΟΚ να παίζει πίσω από το κέντρο για σχεδόν μισή ώρα»

 

Δεν μπορούν τα παλικάρια (Μανούχος, Τζήλος)! - Νέα (επική) ξεφτίλα με το VAR στο ΟΑΚΑ και κίτρινη αντί για κόκκινη στον Βράνιες

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2019

 

Πού βρήκαν αυτά τα... ταλέντα της διαιτησίας και τα έχουν στον πίνακα; Ούτε τα βασικά δεν ξέρουν και κανονικά θα πρέπει να μείνουν εκτός πινάκων. Είναι δυνατόν να μην ξέρουν ότι από το πρωτόκολο δεν προβλέπεται χρήση του VAR για κίτρινη κάρτα;

Ως... ταλέντα εννοούμε τον Μανούχο (Αργολίδας) που σφυρίζει το ματς ΑΕΚ-Λαμία 2-0 (στο ημίχρονο που έμεινε και ως τελικό αποτέλεσμα) και τον Τζήλο (Λάρισας) που είναι διεθνής και τον έχουν στο VAR! Στο 12’, με το ματς στο 0-0. ο Βράνιες χτύπησε στο πρόσωπο τον Ρόμανιτς, σα να μην έφτανε που ο Μανούχος δεν το είδε, ο Τζήλος τον έστειλε στην οθόνη του VAR για έλεγχο της φάσης και τελικά ο πρώτος έβγαλε την κίτρινη αντί για τρεις κόκκινες μαζί!

Επαναλαμβάνουμε, ούτε το πρωτόκολλο δεν ξέρουν τα... παλικάρια του Περέιρα! Επαναλαμβάνουμε επίσης ότι χρήση VAR για κίτρινη κάρτα και φάουλ δεν προβλέπεται!

Δεν μπορούν τα παλικάρια (Μανούχος, Τζήλος)!

Τι σόι εκπαίδευση τους έκανε ο Κουκουλάκης στο VAR; Ο Περέιρα καλά περνάει, ή πρέπει να ζητήσει αύξηση μισθού;

Χαλάλι τους, για το γέλιο που ρίχνουμε με το... νηπιαγωγείο της διαιτησίας!

Ο Βράνιες, ο οποίος έπρεπε να αποβληθεί πέτυχε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ...

Σωστά, δεν δόθηκε πέναλτι σε πτώση του Ζεράλδες στο 18'.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγών διεξήχθη ομαλώς, παρέμεινε και το 2-0.

SUPERLEAGUE

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ 2-0

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας),

Πάγκαλος (Λασιθίου)

4ος: Γκαμάρης (Αθηνών)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

AVAR: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής)

Παρατηρητής: Φαντόπουλος (Πειραιά)


Σχόλια