Ολες οι ομοσπονδίες υπολόγιζαν εκλογές του χρόνου, μόνο η ΕΠΟ αντέδρασε επειδή έχει διοίκηση που θέλει να... πηδήξει από το καράβι!

Πολύ σημαντική η λεπτομέρεια ότι η Κυβέρνηση αποφάσισε να γίνουν το φθινόπωρο οι εκλογές όλων των ομοσπονδιών, αν και όλες υπολόγιζαν να γίνουν μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δηλαδή έναν χρόνο μετά! Παρόλα αυτά η μόνη ομοσπονδία που αντέδρασε είναι η ΕΠΟ, με επιστολή Γραμμένου στην FIFA και στην UEFA, δηλαδή στην ίδια... γραμμή με Μελισσανίδη και ΑΕΚ! Όμως, δεν εξηγεί τους λόγους, παρά αναφέρεται σε συμφωνία που έγινε προ κορονοϊού. Όμως, αν δεν ήταν η πανδημία, θα είχε υποβάλει οι ξένοι την ολιστική μελέτη.
Η ΕΠΟ εκτίθεται. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Μια διοίκηση που θέλει να φύγει νωρίτερα καθώς οι μισοί από τους συμβούλους θα... χαιρετήσουν τις καρέκλες τους!
Ποιοι ψηφίζουν
Κάποιοι παραβλέπουν ποιοι ψηφίζουν στις εκλογές της ΕΠΟ. Ψηφίζουν πρόεδροι ποδοσφαιρικών ενώσεων και κάποιοι, εξ’ αυτών που δεν είναι και λίγοι, εκλέχθηκαν ενώ είχαν προηγηθεί καταγγελίες για εκβιασμούς, απειλές, μέχρι και για χρηματισμούς. Ψηφίζουν πρόεδροι ενώσεων, που ακόμη και τα «εξυγιαντικά» ΜΜΕ... χρεώνουν άλλες ΕΠΣ την ΑΕΚ, άλλες στον ΠΑΟΚ! Προσθέστε και ότι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αυγούστου του 2017, τα οποία δεν διαψεύστηκαν, όταν έγιναν οι εκλογές στην ΕΠΟ, οι μισοί σύμβουλοι ήταν από το μπλοκ του βορρά και οι υπόλοιποι από το νότο.

Σχόλια