Ο ΠΑΟΚ θα «τρέμει» και στο ΣτΕ! – Παρέμβαση Ολυμπιακού στην προσφυγή του


Είναι κοινό μυστικό ότι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να βλέπει μπροστά του τον Ολυμπιακό, σε θέματα σχετικά με την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας. Καθόλου τυχαίο ότι έχασε όλες τις δικαστικές μάχες, καθόλου τυχαίο ότι δεν τον ήθελε στο CAS και απάντησε (χωρίς να γίνει δεκτό) ότι επιθυμούσε η προσφυγή της τελεσίδικης καταδίκης του να εκδικαστεί χωριστά, καθόλου τυχαίο ότι σε όλες τις δικαστικές επιτροπές υπέβαλε αιτήματα να μην παρίσταται ο Ολυμπιακός.
Όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να σταματήσουν. Για αυτό και η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε παρέμβαση στην υπόθεση της προσφυγής του ΠΑΟΚ και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, με την οποία η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικαλείται μη νόμιμη σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ήδη, για αυτή την υπόθεση ο ΠΑΟΚ γνώρισε την πρώτη του ήττα, καθώς το ΣτΕ απέρριψε το αίτημά του για προσωρινή διαταγή και δεν κατάφερε να μπλοκάρει την πειθαρχική διαδικασία που οδήγησε στην τελεσίδικη καταδίκη του για την πολυϊδιοκτησία. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ είχε καταφερθεί και εναντίον του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ναι, το έκανε κι αυτό, τόσο πολύ έχει ...ξεπέσει!
Ο Ολυμπιακός κατάγγειλε τη Λίγκα στο Διαιτητικό Δικαστήριο επειδή δεν απέβαλε τον ΠΑΟΚ που προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια και η προσφυγή εκδικάζεται στις 4 Ιουνίου. Την ίδια μέρα εκδικάζεται και η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.