Ο Ολυμπιακός αναδεικνύει όλα τα προβλήματα, ακατάλληλες η ΕΠΟ του Γραμμένου και η ΚΕΔ του Περέιρα, «σύστημα» η… εξυγίανση


Στην ΕΠΟ δεν υπάρχει ισονομία, αποτελεί κοινό μυστικό ότι η Ομοσπονδία της διοίκησης Γραμμένου έχει «παραδοθεί» σε συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων και κατ’ επέκταση σε επιχειρηματικά συμφέροντα. Και δεν λέμε κάτι καινούριο, καθώς και ο τοποτηρητής του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, στο ΔΣ της 19ης Ιουνίου, έκανε αναφορά σε έλλειψη ανεξαρτησίας από την πλευρά της ομοσπονδίας. Βέβαια, ξέχασε ότι ο ίδιος έχει την εποπτεία και έπρεπε να ασχοληθεί με το πρόβλημα. Μεγάλο το ερώτημα, γιατί οι FIFA και UEFA, εφόσον ξέρουν δεν κάνουν τίποτα.
Πλέον το πρόβλημα πέρασε στα χέρια του Αυγενάκη που κανονικά πρέπει να θέσει ενώπιον των ευθυνών τους τις υπερκείμενες αρχές του ποδοσφαίρου. Οι Κοντονής, Βασιλειάδης, αν προτιμάτε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, «εγκατέστησαν» την… εξυγίανση, δηλαδή το κράτος, άρα το κράτος είναι υποχρεωμένο να… ξηλώσει αυτό το έκτρωμα που, ακόμη και με το VAR, η εικόνα της διαιτησίας εξακολουθεί να προκαλεί αηδία στην πλειοψηφία των φιλάθλων.
Και μόνο ότι οι λέξη «εξυγίανση» έχει καταντήσει περίγελος στα μάτια όλων των φιλάθλων αρκεί να καταδείξει τι έγινε και τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια βόλτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρκεί να πείσει περισσότερο.  Εχουμε το 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και το 100-0 κατά του Ολυμπιακού.
Τυχαία αντέδρασε ο ΠΑΟΚ;
Η επιστολή του Ολυμπιακού στον Αυγενάκη που είναι καταπέλτης που αναφέρεται στη διαφθορά και στη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει στο στόχαστρο την ΕΠΟ και την ΚΕΔ για τη διαιτησία. Πόσο τυχαίο είναι ότι η ομοσπονδία δεν αντέδρασε, όμως αυτό δεν εμπόδισε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργο Σαββίδη αλλά και τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Λευτέρη Δούκα να απαντήσουν; Είναι τυχαίο που αντέδρασε ο ΠΑΟΚ;
Επιπλέον ο Ολυμπιακός δεν αναφέρεται εναντίον ομάδας! Γιατί από τον ΠΑΟΚ έσπευσαν να υπερασπιστούν την ΕΠΟ ή αν προτιμάτε το σύστημα που ο Ολυμπιακός καταγγέλλει ότι λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ευθύνες για τη διάλυση
Δεν γίνεται η ΕΠΟ του «δικού μας Γραμμένου», όπως δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδη και η ΚΕΔ του ακατάλληλου Περέιρα να διαλύουν τα πάντα και να μην έχουν ευθύνη για τίποτα. Η ομοσπονδία, ακόμη και τα «εξυγιαντικά» ΜΜΕ το ομολογούν, βρίσκεται στα πρόθυρα οικονομικού κραχ. Η διαιτησία βρίσκεται σε κατήφορο διαρκείας και ο Ολυμπιακός είναι η πιο στοχοποιημένη ομάδα. Με τις φάλτσες σφυρίχτρες προσπαθούν να σταματήσουν την πορεία του προς τον τίτλο, όπως έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια.

Σχόλια