Για έξι λόγους δεν υπάρχει ασυμβίβαστο Μαρινάκη για NOVA – Το παρελθόν εκθέτει την προπαγάνδα

-Απόδειξη ότι και ο Βελόπουλος που αν το θέμα δεν αφορούσε τον ηγέτη του Ολυμπιακού, δεν θα κατέθετε ποτέ ερώτηση στη Βουλή, ερωτά ον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκο Πιερρακάκη και την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λένα Μενδώνη. «αν προτίθεστε να προβείτε σε σχετική νομοθέτηση ώστε να υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ της συνδρομής στο ίδιο πρόσωπο συμφερόντων από μια ΠΑΕ και της διαχείρισης δικαιωμάτων προβολής αγώνων όλων των ΠΑΕ;».
-Όμως, είναι δυνατόν να φέρουν φωτογραφικό νόμο επειδή το ζητούν επιτακτικά όσοι καλόμαθαν από την προηγούμενη Κυβέρνηση και έβγαιναν φωτογραφίες αγκαλιά με τον Πρωθυπουργό και με Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαιναν στα γήπεδα για να έχουν καλές σχέσεις με παράγοντες του ποδοσφαίρου και να κάνουν πόλεμο στον Ολυμπιακό;

-Χούντα έχουμε;


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΕΝΘΕΤΟ: ΓΑΥΡΟΣ) – 14/09
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Για μια ακόμη φορά έπαθαν τα ίδια. Η προπαγάνδα τους έπεσε στο κενό και το μόνο που καταφέρνουν είναι να υπάρχει κίνδυνος να κατηγορηθούν ότι δείχνουν κόμπλεξ σε ό,τι έχει να κάνει με τον ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Σιγά το νέο θα πείτε, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ξεφτιλίζονται!
Στις αρχές της εβδομάδας παρουσιάστηκε η είδηση περί ενδιαφέροντος του Μαρινάκη για τη NOVA. Δεν θα εξετάσουμε αν αληθεύει, επειδή προέχουν οι γελοιότητες που έγραψαν.
Εξι λόγοι, η αν προτιμάτε, γεγονότα από το παρελθόν, δείχνουν ότι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο:
1) Το 1993 αγώνες του πρωταθλήματος μεταδόθηκαν και από το MEGA, όπου μέτοχος ήταν η οικογένεια Βαρδινογιάννη, ταυτόχρονα με τον Παναθηναίκό.
2) Το 2000 το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ πέρασε στη NETMED, που ήταν ήδη ιδιοκτήτρια του Filmnet, που τότε μετέδιδε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος; Το filmnet είναι η σημερινή NOVA.
3) Ο ΟΠΑΠ, όπου μέτοχος είναι ο γιός του Μελισσανίδη, έδινε διαφημίσεις στις 10 από τις 16 ΠΑΕ της Superleague.
4) Τα προηγούμενα χρόνια, όχι φέτος κεντρικός χορηγός τους πρωταθλήματος της Superleague ήταν η «Σουρωτή» και το «Μακεδονία Παλλάς», εταιρίες του Ιβάν Σαββίδη.
5) Πριν από ένα μήνα τα… παπαγαλάκια μας πληροφορούσαν ότι το OPEN του Σαββίδη ενδιαφερόταν να πάρει ομάδες της Superleague από την ΕΡΤ. Επίσης, διέρρεαν ότι στο Ραδιομέγαρο υπήρχε πανικός!
6) Το γεγονός ότι το OPEN μεταδίδει παιχνίδια της Εθνικής ποδοσφαίρου, περνάει απαρατήρητο από τους «εξυγιαντές» που ψάχνουν τις Κυριακές. Η ΕΠΟ είναι ή όχι η προϊστάμενη αρχή του ποδοσφαίρου;
Και κάτι τελευταίο: Που είναι η δεσμευτική θέση της NOVA στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει ούτε κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων!
Πόσο πιο χαμηλά...
Στον πόλεμο κατά του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη, έχουν επιλέξει έναν κατήφορο και δεν τους ενδιαφέρει αν ξεφτιλίζονται. Παράλληλα, έχουν καταργήσει και τη λογική, με αποτέλεσμα να γελάει ο κόσμος. «Αχρείαστο το VAR όταν η εικόνα θα περνάει από το φίλτρο ιδιοκτήτη ΠΑΕ», έγραψε ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας στα social media. Αυτό το έγραψε ο επικοινωνιακός εκπρόσωπος της ομάδας που μεταδίδει η ίδια τα παιχνίδια της από το PAOK TV! Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν για να κάνουν το άσπρο-μαύρο;