Να τον χαίρονται τον Καλύβα που τον ανέβασαν! Δυο παίκτες κάλυπταν τον Μανούσο και έδωσε οφσάιντ - Δείτε τη φωτογραφία: Ο βοηθός είναι στην ίδια ευθεία με τον τελευταίο αμυνόμενο!


-H... τροχαία Περιστερίου θα πρέπει να πήρε μαθήματα στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ σο 92'! Αντί για ποδόσφαιρο έπαιξαν... τροχόσφαιρο!
-Περάστε κόσμε!

ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ 2-3:

Γελάει ο κόσμος με τον βοηθό Βασίλη Καλύβα (Φθιώτιδας), ο οποίος είναι από το ίδιο χωριό με το μέλος της ΚΕΔ, Δημήτρη Καλύβα (σ.σ. ο τελευταίος διαψεύδει ότι έχουν συγγένεια) και κατά σύμπτωση ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία. Ο απίθανος βοηθός σήκωσε τη σημαία του στο γκολ του Βέλλιου στο 45+2’ του αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, επειδή «είδε» οφσάιντ του Μανούσου που έκανε την ασίστ! Άσχετα αν η οδηγία της ΚΕΔ είναι να περιμένουν την ολοκλήρωση των φάσεων. Την κατάσταση έδωσε το VAR και ο Τζοβάρας μέτρησε κανονικά το γκολ, με το οποίο ο Ατρόμητος έκανε το 2-1. Πάντως, δυο παίκτες κάλυπταν το Μανούσο!
Στο 89', λίγο πριν το 3-2 του ΠΑΟΚ, το VAR σωστά δεν μέτρησε γκολ του Βαρέλα, μια φάση που επίσης ο Καλύβας είχε πάει σε άλλο γήπεδο.
Νωρίτερα, στο Περιστέρι ξεφτιλίστηκαν με το VAR. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 17’ με τον Ακπόμ, όμως ο Ευαγγέλου (Αθηνών) δεν ειδοποίησε τον Τζοβάρα (Φθιώτιδας) για να δει το VAR, αν και υπάρχει οφσάιντ. Αν και ο ίδιος ο Ευαγγέλου είχε πάει στην οθόνη σε παρόμοια φάση στον αγώνα ΑΕΛ-Ολυμπιακός 0-1, όπου κακώς ακύρωσε το γκολ του Ελ Αραμπί! Σε αυτή τη φάση το λάθος έκανε ο βοηθός Κωνσταντόπουλος (Κορίνθου).
Γελάει ο κόσμος και με τον Τζοβάρα (Φθιώτιδας), ο οποίος στο 3' δεν μέτρησε ως δήθεν επιθετικό φάουλ, πάνω στον Εσίτι, γκολ του Καχίλα. Μάλιστα, ο ρέφερι δεν έκανε ούτε χρήση VAR.
Οπως αναφέραμε, σωστά δεν μέτρησε (μέσω της τεχνολογίας) γκολ του Βαρέλα στο τέλος, επειδή ήταν οφσάιντ, όμως η... τροχαία Περιστερίου θα πρέπει να πήρε μαθήματα στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ σο 92'! Αντί για ποδόσφαιρο έπαιξαν... τροχόσφαιρο, από την τροχαία βγαίνει αυτό! Η άμυνα πιάστηκε στον ύπνο...