Ο διαιτητής που ανέβηκε σε ηλικία 38 ετών σφυρίζει Ολυμπιακός-Βόλος – Διαβάστε γιατί δεν έπρεπε να είναι στους πίνακες


-Ο Φωτιάδης ορίστηκε στο Καραϊσκάκη (Ολυμπιακός-Βόλος), έναν χρόνο μετά τα λάθη του στον περσινό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Το προφίλ του διαιτητή, ξεκαθαρίζουμε ότι η κριτική είναι αγωνιστική,  που σφυρίζει το ματς στο Καραϊσκάκη:
Ο Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς) θα είναι ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός-Βόλος το βράδυ του Σαββάτου για την 3η αγωνιστική της Superleague. Γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 1980 και βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι ανέβηκε σε ηλικία 38 ετών, συνεπώς κάπως αργά ανακάλυψαν το ταλέντο του («χα, χα,χα» αν ήμασταν στο Facebook ή αλλιώς «γέλια» όπως θα έγραφε και ο σεναριογράφος αν η ζωή ήταν θεατρικό έργο)!
Την σεζόν 2018-19, δηλαδή την προηγούμενη, ο 39χρονος ρέφερι σφύριξε μια και μόνη φορά τον Ολυμπιακό και ξεσήκωσε όλο το γήπεδο, άσχετο αν τελικά ο Ολυμπιακός νίκησε 5-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 3 Σεπτεμβρίου 2018, για την 2η αγωνιστική. Το μεγάλο λάθος είναι ότι δεν έδωσε πέναλτι στο τράβηγμα της φανέλας του Μιράντα από τον Τζημόπουλο, παραλίγο ο παίκτης του ΠΑΣ να την πάρει σπίτι του! Επίσης, ο Φετφατζίδης δέχθηκε αρκετές κλωτσιές, όμως ο ρέφερι δεν έδινε φάουλ, ενώ ο Λίλα κανονικά έπρεπε να αποβληθεί, όμως σταμάτησε επιθέσεις των Φορτούνη (28’, 30’) και μπάσιμο του Καμαρά (37’) χωρίς να δει κίτρινη, όπως έδειξε στον Τσιμίκα στο 45+1’ σε παρόμοια φάση με τις αυτές του Λίλα που ήταν στο 0-0. Αντίθετα σωστά στο χέρι του Τζημόπουλου 2-0 στο 41’.
Ο Φωτιάδης είχε κακές διαιτησίες και σε ματς των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ:
02/12/18 ΑΕΚ – Ξάνθη 2-0: Στο 48’ δεν έβγαλε κόκκινη αλλά κίτρινη στον Λιβάγια για εκτός φάσης σκληρό μαρκάρισμα στον Στάθη.
30/01/19 ΠΑΟΚ – Γιάννινα 2-1: Αλλαξε τα… φώτα στους κανονισμούς, καταλογίζοντας δυο ανύπαρκτα πέναλτι στον ΠΑΟΚ και ο Ακπομ έχασε το δεύτερο. Στο 32’ δεν έδωσε κίτρινη στον Πέλκα για φάουλ που έκανε, του έδειξε κάρτα στο 45’, άρα ο παίκτης του ΠΑΟΚ έπρεπε να αποβληθεί.


Σχόλια