Πόλεμος! Ανοιξε ο… Ασκός της «εξυγίανσης» στην ΕΠΟ: Αντωνίου κατά Βακάλη


Δηλώσεις με… νόημα και από τον έναν και από τον άλλον!


Πόλεμος με …καρφιά στην ΕΠΟ. Όμως, είναι ανοιχτός, όπερ σημαίνει ότι βγήκαν τα… μαχαίρια της «εξυγίανσης». Χθες (13/6) είχαμε την ανάρτηση του αναπληρωτή προέδρου της Ομοσπονδίας και προέδρου της ΕΠΣ Σάμου, Νίκου Βακάλη στο Favebook που ζήτησε αποφάσεις με την ήττα από την Αρμενία, στο μπλοκ του βορρά «μουρμούριζαν» ότι επιχείρησε να προκαταλάβει τις εξελίξεις, «Όταν δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένας Έλληνας, που να στηρίζει την λογική σου, κάτι δεν πάει καλά», είναι η… κεντρική ιδέα της ανάρτησης του Βακάλη.
Κατά σύμπτωση σήμερα (13/06) ακολούθησαν δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Στέργιου Αντωνίου, από τις οποίες επισημαίνουμε:
1) «Τελεσίγραφα στον πρόεδρο της ΕΠΟ δεν μπορεί να στέλνει κανείς. Θα πρέπει να δουλεύουμε όλοι περισσότερο και μιλάμε λιγότερο και κυρίως με κλειστές πόρτες»
2) «Θα πρέπει να δουλεύουμε όλοι περισσότερο και μιλάμε λιγότερο και κυρίως με κλειστές πόρτες». Με αυτό και αν τον ανακαλεί στην τάξη!
Πάντως, από αυτόν τον πόλεμο των «καρφιών» φαίνεται ξεκάθαρα πως στο μπλοκ του βορρά θεωρούν ότι η πλευρά του νότου και δη ο Βακάλης αμφισβητούν τον Γραμμένο,
Αναλττικά:
*Η ανάρτηση του Βακάλη στο Facebook:
: «Ο εγωισμός είναι ένα κακό χαρακτηριστικό του εαυτού μας και πρέπει να το καταπιέζουμε. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με το κοινό καλό, πόσο μάλλον όταν αφορά Εθνική ομάδα. Και όταν δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένας Έλληνας (κυριολεκτικά), που να στηρίζει την λογική σου, τότε κάτι δεν πάει καλά (δεν ψιχαλίζει) και η αξιοπρέπεια πρέπει να υπερισχύσει του εγωισμού.
Σε ότι με αφορά, ζητώ συγγνώμη για το μερίδιο ευθύνης μου. Πίστευα μέχρι και πριν τα 2 παιχνίδια ότι είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να αναστήσει την ομάδα σ’ αυτή την χρονική περίοδο. Αλλά δεν μπορεί να έχουν όλοι οι υπόλοιποι άδικο κ εγώ όχι. Και κρινόμαστε όλοι από το αποτέλεσμα».
*Η απάντηση του Αντωνίου σε ερώτηση (στον ραδιοφωνικό σταθμό »Μetropolis» ) για την κατάσταση στην Εθνική ομάδα: «Είμαστε πικραμένοι από τα αποτελέσματα. Είναι λίγο νωρίς για να συζητάμε οτιδήποτε, ειδικά στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Δεν πρέπει οι αποφάσεις να παίρνονται εν θερμώ, θα πρέπει να υπάρξει ηρεμία για να μην πάρουμε λάθος αποφάσεις και χειροτερέψουν τα πράγματα. Τελεσίγραφα στον πρόεδρο της ΕΠΟ δεν μπορεί να στέλνει κανείς. Θα πρέπει να δουλεύουμε όλοι περισσότερο και μιλάμε λιγότερο και κυρίως με κλειστές πόρτες. Είναι πολύ άσχημο σοβαροί άνθρωποι να αντιμετωπίζουν με τέτοιο τρόπο καταστάσεις. Συνιστώ σύνεση, ηρεμία και οι αποφάσεις που θα προκύψουν να προέλθον μέσα από συζήτηση. Αυτά που έγραψε ο κ.Βακάλης είναι μια προσωπική άποψη. Οι ομάδες ατόμων που αποφασίζουν, συναποφασίζουν. Δεν μπορεί να λέει ο καθένας την άποψή του χωρίς να γίνει πρώτα συζήτηση μεταξύ μας. Τα όργανα είναι αυτά που αποφασίζουν και πρέπει να σεβόμαστε αυτές τις αποφάσεις. Μην ξεχνάτε πως το 2004 κρεμάσαμε πρώτα τον Ρεχάγκελ και στη συνέχεια τον σηκώσαμε στα χέρια γιατί μας έφερε το Euro».  

Σχόλια