Γραμμένος: Γιατί η FIFA τον έχει στον …πάγο


Ο Γραμμένος δεν ασχολείται με τη διαιτησία, όμως τον περασμένο Φεβρουάριο δήλωσε ότι πρέπει να μείνει ο Περέιρα! Δηλαδή, γελάμε και με αυτό. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε δυσμένεια από τη FIFA Λόγω του τελικού Κυπέλλου, ειδικά το γεγονός ότι οι προκλήσεις καταγγέλλεται ότι κατέληξαν σε χούλιγκαν και δεν έλειψαν τα επεισόδια σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταλάβει ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν μαζί του. Ο Γραμμένος είχε πρόβλημα και πριν, όμως η θέση του επιβαρύνθηκε περισσότερο.

Χωρίς δικαιολογίες
Πέρσι ο Γραμμένος, τον κρίνουμε ως πρόεδρο της ΕΠΟ, έβαζε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Αρχικά, έλεγε ότι δεν πρόλαβε να ενημερωθεί, αν και είχαν περάσει 6-7 μήνες από την εκλογή του. Μετά άρχισε να επικαλείται ότι θέλει να παραιτηθεί επειδή ήταν απογοητευμένος από την κατάσταση που υπήρχε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φαίνεται πως δεν είχε ακούσει τίποτα σχετικά με καταγγελίες για «πράματα και θάματα» σε εκλογές ποδοσφαιρικών ενώσεων που ανέδειξαν τη διοίκησή του. Παρέμεινε, επειδή τάχα τον μετέπεισαν FIFA και UEFA. Αλήθεια ή ψέματα;

Ούτε μια παραίτηση
Η FIFA και η UEFA ήταν μια γλυκιά καραμέλα για την ανίκανη και ακατάλληλη ΕΠΟ. Η διοίκηση Γραμμένου έκανε …εξυγίανση, όμως είχαν τη δικαιολογία ότι «αυτό θέλουν η FIFA και η UEFA», όπως «διεβεβαίωναν». Ηταν κάτι σαν ηθικό πλεονέκτημα, όμως το έχασαν κι αυτό. Το έχασαν μετά τον περσινό τελικό, όμως πλέον βλέπουν όλοι η ΕΠΟ δεν έχει δικαιολογίες, φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι ανίκανη. Έγιναν επεισόδια μέχρι και σε ματς κεκλεισμένωντων θυρών, ναι το κατάφεραν κι αυτό σε έναν τελικό Κυπέλλου, όμως δεν παραιτήθηκε κανείς.