FIFA: «Γεμάτος» ο φάκελος για τη διαιτησία


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στην παγκόσμια ομοσπονδία ξέρουν τα πάντα, όμως διστάζουν να έρθουν σε ρήξη με το καθεστώς της… εξυγίανσης


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣΗ (15/05)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
Είναι γνωστό από καιρό ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ ότι η FIFA, η οποία μαζί με την UEFA έχει την επιτροπεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι έτοιμη για δομικές αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν ήταν γνωστό ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει άποψη για όλους τους Ελληνες διαιτητές, για την ακρίβεια έχει έναν «γεμάτο» φάκελο.
Ο συγκεκριμένος φάκελος έχει εμπλουτιστεί από αναφορές της ΚΕΔ, από καταγγελίες ελληνικών ομάδων και από «μελέτη» εντεταλμένων της παγκόσμιας ομοσπονδίας! Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η άποψη που υπάρχει είναι ότι οι Ελληνες ρέφερι και οι βοηθοί έχουν χαμηλό επίπεδο και παράλληλα κάποιοι δεν έπρεπε να είναι στον πίνακα.
Όμως, παραμένει άγνωστο, αν έχουν δει όλα τα λάθη που έχουν γίνει την τρέχουσα σεζόν, ή αν έχει γίνει αντιπαραβολή λαθών και εκθέσεων. Επίσης, παραμένουν άγνωστες τι είδους αναφορές έχει κάνει ο Μέλο Περέιρα για την ελληνική διαιτησία, αν το ίδιο έχουν κάνει και οι Μαρίν, Λίντμπεργκ που επίσης στελεχώνουν την ΚΕΔ.
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η FIFA έχει εξετάσει όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει για την ελληνική διαιτησία που δεν είναι μόνο από τους Ολυμπιακό, ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και από άλλες ομάδες. Την υποψία κίνησαν κάποια λάθη που έγιναν.
Εκείνο που θέλουν οι ξένοι, πάντα στο πλαίσιο της επιτροπείας, είναι η διαιτησία να είναι τέτοιο που δεν θα δυναμιτίζει το κλίμα μεταξύ των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού αλλά και μην γίνονται εξόφθαλμα λάθη, επειδή φέτος έγιναν πολλά.

Σχόλια