Μαρινάκης: Επίσκεψη αγάπης στα εκπαιδευτήρια της Ι.Μ. Πειραιώς – Φωτογραφίες και βίντεο

-Το εκπαιδευτικό συγκρότημα αποτελεί δωρεά στη μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρινάκη. Εκεί τον υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.
-Ο Σεβασμιότατος κ.κ. Σεραφείμ, έπλεξε το εγκώμιο του ηγέτη του Θρύλου, μιλώντας με συγκινητικά λόγια για εκείνον και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και την ενίσχυσή του στα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητρόπολης, επίσης για το εκπαιδευτικό και κοινωνικό του έργο, καθώς και για τη διαχρονική του προσφορά στην κοινωνία.
-«Σ’ αυτό το σχολείο χτίζονται χαρακτήρες που έχει ανάγκη η κοινωνία μας», τόνισε ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Επίσκεψη αγάπης στα εκπαιδευτήρια της Ι.Μ. Πειραιώς

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, επισκέφθηκε το εκπαιδευτικό συγκρότημα που με προσωπικές του δαπάνες έφτιαξε και παρέδωσε στην Ιερά Μητρόπολη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την ευκαιρία να επισκεφθεί και να συνομιλήσει με τους καθηγητές και τους μαθητές του λυκείου των εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, είχε την Πέμπτη (16/5), ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης!

Λίγες μέρες μετά τη βράβευσή του στο Βεάκειο Θέατρο για την προσφορά και το έργο του στην Ιερά Μητρόπολη, βρέθηκε στο εκπαιδευτικό συγκρότημα που αποτελεί δωρεά στη μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρινάκη. Εκεί τον υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ και τον ξενάγησε στους χώρους του συγκροτήματος, όπου λειτουργούν νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο.


Ο κ. Μαρινάκης μετά το πέρας της ξενάγησής του στα εκπαιδευτήρια, μαζί με τον Λεονάρντο Κούτρη από το ποδοσφαιρικό τμήμα, τον κ. Σάββα Θεοδωρίδη, τον κ. Κούλη Δουρέκα και τον κ. Κώστα Καραπαπά, βρέθηκαν στο αμφιθέατρο των εκπαιδευτηρίων, εκεί όπου τους περίμεναν ο Σεβασμιότατος μαζί με τους καθηγητές και τους μαθητές του συγκροτήματος. Ο Σεβασμιότατος κ.κ. Σεραφείμ, έπλεξε το εγκώμιο του ηγέτη του Θρύλου, μιλώντας με συγκινητικά λόγια για εκείνον και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και την ενίσχυσή του στα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητρόπολης, επίσης για το εκπαιδευτικό και κοινωνικό του έργο, καθώς και για τη διαχρονική του προσφορά στην κοινωνία.

Συγκινημένος ο κ. Μαρινάκης, συνεχάρη με την σειρά του τον Σεβασμιότατο και τους συνεργάτες του, καθώς και το προσωπικό του συγκροτήματος, για την προσφορά τους στην εκπαίδευση. Μάλιστα, τόνισε χαρακτηριστικά: «Σ’ αυτό το σχολείο χτίζονται χαρακτήρες που έχει ανάγκη η κοινωνία μας».


Τέλος, μοιράστηκαν 350 μπάλες και 350 μπλούζες με το σήμα του Ολυμπιακού, σε όλους τους μαθητές των εκπαιδευτηρίων, που δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Λεονάρντο Κούτρη. Μάλιστα, ο Έλληνας ακραίος αμυντικός υπέγραψε και πολλά αυτόγραφα.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Σχόλια