Επιστροφή στις ρίζες: Ο Κουμπαράκης (Θράκης) σφύριξε τον τελικό της ΕΠΣ Κυκλάδων

-Ο ρέφερι της Λίγκας κατάγεται από τη Σύρο


Μετά τη διαιτησία του στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων, η νησιώτικη ΕΠΣ έστειλε επιστολή προς την ΕΠΟ και την ενημερώνει για την απόδοση των διαιτητών που συμμετείχαν στον τελικό του Πρωταθλήματος Κυκλάδω:
Αξιότιμοι κ.κ. Πρόεδροι,
Ο Τελικός Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας «BLUE STAR FERRIES» περιόδου 2018-2019 της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, ανήκει πλέον στο παρελθόν. Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ολόψυχα για την αμέριστη συμπαράσταση σας στο έργο που επιτελούμε, στον δυσκολότερο καταγεγραμμένο ποδοσφαιρικό Νομό της Ευρώπης.
Η διαιτησία του κ. Κουμπαράκη Στέφανου (E.Π.Σ. ΘΡΑΚΗΣ), στον οποίο επιτρέψατε τη συμμετοχή στον ανωτέρω αγώνα, καθώς και των βοηθών διαιτητών κ.κ. Αρμακόλα Ισίδωρου, Μουτάφη Αντώνιου & Καλόγερα Αντώνιου (Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ), ήταν άψογη και άφησε άριστες εντυπώσεις.
Σας συγχαίρουμε για το έργο που επιτελείτε γενικότερα στο ευαίσθητο κομμάτι της διαιτησίας και σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία.
Το ποδόσφαιρο για μας στα νησιά είναι Λειτούργημα, Προσφορά, Διέξοδος και πάνω απ’ όλα Ανθρώπινες Σχέσεις.                                                Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γραμματέας

Φρέρης Ειρηναίος                                        Παρούσης Γεώργιος

-Η φωτοφραφία είναι από την ιστοσελίδα sportcyclades24.gr

Σχόλια