«Καζάνι που βράζει» η απαξιωμένη ΕΠΟ – Καταρρέει η διοίκηση Γραμμένου


-Οι σύμβουλοι είναι αδύνατο να συνυπάρξουν, μεγάλος πονοκέφαλος για FIFA, UEFA. Οι… σύμμαχοι (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) ξεφτιλίζονται ομαδικώς.



Οι αντιδράσεις της ΑΕΚ κατά του Περέιρα (σ.σ. σε αυτό το σημείο έφτασε ο Πορτογάλος να μην το θέλουν ούτε οι… εξυγιαντές) και με επιστολή εναντίον του που κοινοποιήθηκε και σε FIFA, UEFA, με αφορμή ότι δεν ενημερώθηκε για την αλλαγή ρόλων στη διαιτητική ομάδα του τελικού αποτελούν κόλαφος για τη διοίκηση Γραμμένου. Ουσιαστικά, επιβεβαιώνεται η κατάρρευση της ομοσπονδίας, καθώς πλέον  οι σύμβουλοι, δεν έχει διαψευστεί ότι οι μισοί είναι επιλεγμένοι από την ΑΕΚ και οι άλλοι μισοί από τον ΠΑΟΚ, δεν μπορούν να συνυπάρξουν.
Δεν είναι κάτι καινούριο, παρά μια απόδειξη και δική μας επιβεβαίωση ότι μετά τον τελικό γιγαντώνεται ο «εμφύλιος» πόλεμος στο Πάρκο Γουδή και ότι οι συνέπειες μπορεί να είναι απρόβλεπτες. Εκείνος που… κρατούσε την ομοσπονδία ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, όμως πλέον έχει πρόβλημα, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μπλοκ του νότου όχι μόνο τον αμφισβητεί, παράλληλα τον έχουν απαξιώσει, δηλαδή δεν τον θεωρούν κατάλληλο για τη θέση του επικεφαλής. Επιπλέον ο Γραμμένος είναι και υπέρ της παραμονής του Περέιρα.
Η επιστολή της ΑΕΚ για τη διαιτησία κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα μεταξύ των πρώην «συμμάχων» που ήθελαν… εξυγίανση! Μεγάλος είναι και ο πονοκέφαλος για τις FIFA, UEFA, διότι πρέπει να πάρουν μέτρα, ώστε να μην εκτεθούν! Ήθελαν να βάλουν υπερπρόεδρο και τριμελή ομάδα εργασίας με ξένα στελέχη, όμως τι να πρωτοπρολάβουν αν η κατάσταση ξεφύγει;
Το ποδόσφαιρο δεν ενδιέφερε Μελισσανίδη, Σαββίδη
Επίσης, η επιστολή της ΑΕΚ, με την οποία ουσιαστικά διαμαρτυρείται για τη διαιτησία του Γερμανού Τσβάιερ και των υπολοίπων συμπατριωτών του στο τελικό με τον ΠΑΟΚ δείχνει ότι ποτέ τόσο η ίδια όσο και ο ΠΑΟΚ, ή αν προτιμάτε Μελισσανίδης, Σαββίδης, αντίστοιχα, δεν ενδιαφέρθηκαν για το γενικό καλό του ποδοσφαίρου, βάζοντας τα συμφέροντά τους πάνω από όλους και όλα. Που πήγαν οι αγκαλιές τους; Θυμηθείτε ότι πριν από τον τελικό είχε προηγηθεί επίσκεψη του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ στην ΕΠΟ, όπου μίλησε με την ΚΕΔ και τον Φούσεκ.
Φαίνεται ο ξεπεσμός της ΕΠΟ και των… λοιπών
Όλα αυτά δείχνουν και που κατάντησε η διαιτησία. Όλα αυτά δικαιώνουν τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για ύπαρξη παρασκηνίου. Όλα αυτά δείχνουν ότι τόσο καιρό η FIFA και η UEFA ήταν στον… κόσμο τους και έπρεπε ήδη να είχαν πάρει μέτρα, πριν ξεφτιλιστούν ομαδικώς, τόσο οι πρώην σύμμαχοι (δηλαδή οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ), όσο και ολόκληρη η διοίκηση της ΕΠΟ.