Συνεχίζεται η απαξίωση του ποδοσφαίρου


Μετά το παγκόσμιο φαινόμενο να γίνουν επεισόδια σε τελικό Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών, συνεχίζεται η απαξίωση του ποδοσφαίρου. Εκκρεμεί το μπαράζ ΟΦΗ-Πλατανιά για μια θέση στη Λίγκα, επειδή υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες. Τόση… εξυγίανση και να πάνε οι ομάδες στα αθλητικά δικαστήρια;
Μπορεί για αύριο (15/05) η Ενωση Β’ Εθνικής να έχει εξαγγείλει ΔΣ για την επικύρωση της βαθμολογίας, τουλάχιστον για τις πρώτες θέσεις, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Το αποδεικνύει ο ΟΦΗ, καθώς οι Κρητικοί έστειλαν σήμερα επιστολή στην ΕΠΟ, όπου αιτούνται τον άμεσο ορισμό των δύο αγώνων. «Αιτούμαστε τη διεξαγωγή της κλήρωσης από την οποία θα προκύψει η έδρα των αγώνων μπαράζ, καθώς και τον άμεσο ορισμό των δύο αναμετρήσεων μεταξύ των ΠΑΕ “ΟΦΗ 1925” και “Πλατανιάς Χανίων”, την Τετάρτη 15/5/19. Ο λόγος του συγκεκριμένου αιτήματος είναι η αναγκαιότητα για άμεση διεξαγωγή των δύο αγώνων μπαράζ, καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία αγωνιστική των πρωταθλημάτων “Super League” και “Football League”, γεγονός το οποίο δυσχεραίνει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Ήδη έχει ανατραπεί ο αρχικός προγραμματισμός και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, με δεδομένο ότι στις 26/6 έχουν προγραμματιστεί οι Ευρωεκλογές και οι Δημοτικές εκλογές», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Αλλωστε σε περίπτωση που μέχρι την Πέμπτη (16/5) δεν οριστούν οι αναμετρήσεις, τότε πάμε για την άλλη εβδομάδα και... βλέπουμε.
-Η ΕΠΟ του Γραμμένου δεν έχει ασχοληθεί με σοβαρότερα θέματα, θα ασχοληθεί με αυτό;