Ποιοι μιλάνε και διαμαρτύρονται για τη διαιτησία! Ξαφνικά ανακάλυψαν την... Αμερική


Ζητείται διαφάνεια

Απίθανες στιγμές ζει η ελληνική διαιτησία, με διαιτητές να αλλάζουν ρόλους και να μην το ξέρει κανείς! Πως υπάρχει διαφάνεια που πρέπει να είναι η… κορωνίδα για τη σωστή λειτουργία της διαιτησίας; Συγκεκριμένα, ο  βοηθός Τόρστεν Σίφνερ αντικαταστάθηκε από τον Μαρκ Μπορς, ο οποίος αρχικά είχε οριστεί ως βοηθός του VAR. Ο Σίφνερ ήταν κανονικά στο ΟΑΚΑ ως τέταρτος διαιτητής και ο Σβεν Γιαμπλόνσκι, από τέταρτος που είχε οριστεί ανέλαβε τελικά τον ρόλο του βοηθού VAR. Πήρε δηλαδή τη θέση του Μπορς πίσω από τα μόνιτορ.

Φεύγει και αδιαφορεί
Η μη ανακοίνωση της αλλαγής των ρόλων των διαιτητών αποτελεί παράβαση του άρθρου 23 του ΚΑΠ, το οποίο επικαλείται και η ΑΕΚ στην επιστολή της στον Περέιρα, δείχνει πάρα πολλά για τον Πορτογάλο της ΚΕΔ. Το πρώτο έχει σχέση με την υπεροψία του, το δεύτερο ότι οδηγεί στο συμπέρασμα πως για να αδιαφορεί σημαίνει ότι τελειώνει! Το τρίτο και εξίσου σοβαρό είναι ότι ο Περέιρα εξέθεσε όλη την ΚΕΔ. Αποκλείεται να μην γνώριζαν οι υπόλοιποι την αλλαγή των ρόλων στη διαιτητική ομάδα του Τσβάιρερ.


Ποιοι μιλάνε!
Μετά την επιστολή της ΑΕΚ στον Περέιρα, η οποία λέει ότι θα τον καταγγείλει και στην Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA, δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει διαμαρτυρηθεί. Η… προέκταση του θέματος είναι ποιοι μιλάνε και διαμαρτύρονται! Στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ είχε διαιτησία 100-0 υπέρ της, στο Κύπελλο πήρε πέναλτι εκτός περιοχής στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο στον οποίο ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Χουλτ! Τελικά, η… εξυγίανση έχει μεγάλη πλάκα. Φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει χάσει τη μπάλα! Κάποιοι προβλέπουν ότι ακόμη δεν είδαμε τίποτα, επειδή οι… εξυγιαντές έχουν πολλά να χωρίσουν!

Πανηγύρι της... μπόχας!
Η συμμαχία ΠΑΟΚ, ΑΕΚ όχι απλά ξεφτιλίστηκε έγινε πανηγύρι της... μπόχας! Ολα αυτά γίνονται για τον έλεγχο της διαιτησίας και της ΕΠΟ. Στον ΠΑΟΚ δεν... κοιτάνε ότι ολόκληρη η σεζόν ισοδυναμεί με "εξυγιαντική" ξεφτίλα και φαντάζονται ότι υπάρχει το "κράτος των Αθηνών". Ομως, με αυτά που έγιναν έχει αηδιάσει όλη η Ελλάδα με τη διαιτησία.


Σχόλια