Θα έφερναν τη …NASA, το… NATO ενώ ο Βασιλειάδης δεν θα είχε σταματήσει ακόμη τις δηλώσεις

-Αν τέτοια απόφαση είχε σχέση με κατηγορητήριο σε βάρος του Ολυμπιακού, όμως τώρα όλα καλά για το… καλό του ΠΑΟ

Μια λεπτομέρεια που ξέφυγε από πολλούς. Ο Φριτζ, ο Γερμανός διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, έκανε τον τελικό έλεγχο και στη συνέχεια έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι κινδύνευε η σωματικό του ακεραιότητα, χωρίς την παρουσία του τέταρτου Κουτσιαύτη (Αρτας), συνοδευόμενος μόνος από τους συμπατριώτες του βοηθούς. Αρα, ο Γερμανός ήξερε καλά τι έκανε, ενώ δεν αμφισβητείται ότι ήξερε και τους κανονισμούς.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ, πριν ο Φριτζ αποφασίσει την οριστική διακοπή (σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ και «εξυγιαντικών» ΜΜΕ, αντίστοιχα) φέρεται να μίλησε με τον υπερσύμβουλο Φούσεκ και με τον αρχιδιαιτητή Περέιρα. Επίσης, τέταρτος διαιτητής ήταν ο Κουτσιαύτης (Άρτας).’Αρα, ήξερε τον κανονισμό, ότι έπρεπε να διατάξει την εκκένωση και να περιμένει μια ώρα.
Πάντως, ο ρέφερι «απαντά» σε όλα! Και στα ερωτήματα που θέτει ο δικαστής. Αφενός στο φύλλο αγώνα γράφει ότι φοβήθηκε για τη σωματική του ακεραιότητα, αφετέρου έλεγε: «Κι αν μπουν και τρίτη φορά, τι θα κάνουμε; Το βλέπει όλος ο κόσμος, τι θα πουν στη Γερμανία για μένα;».
Παράλληλα, στην ποδοσφαιρική πιάτσα λένε και κάτι άλλο. Πως αν ο Ολυμπιακός ήταν στη θέση του κατηγορουμένου και έβγαινε τέτοια απόφαση σαν το «έκτρωμα» για το… καλό του Παναθηναϊκού θα ζητούσαν να παρέμβει η NASA, το ΝΑΤΟ μέχρι και ο ΟΗΕ! Μέχρι και ο Κοντονής θα έκανε δηλώσεις. Όμως, τώρα όλα καλά τόσο για τον Βασιλειάδη όσο για την εξυγίανση! Αυτά που κάνει ο τελευταίος δεν είναι δηλώσεις αλλά γενικότητες. Τα βάζει όλα στο ίδιο… τσουβάλι.