Ετσι ο Βασιλειάδης εκθέτει τις FIFA, UEFA


-Ομολογεί συνεργασία με τις υπερκείμενες αρχές, όμως δεν έγινε κανένα βήμα για την πάταξη της βίας


Με τις δηλώσεις του με αφορμή τα επεισόδια των οπαδών του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ουσιαστικά ο Βασιλειάδης ομολογεί την αποτυχία της Κυβέρνησης. Απόδειξη ότι από τότε που ανέλαβε το πόστο του Υφυπουργού Αθλητισμού, δηλαδή από το Νοέμβριο του 2016, κάθε φορά που η κατάσταση στα γήπεδα ξεφεύγει, ο Υφυπουργός Αθλητισμού «διαφημίζει» τη συνεργασία του με την FIFA και UEFA για την πάταξη της βίας στα γήπεδα. Εφόσον, η… βελόνα κόλλησε σε αυτή τη συνεργασία σημαίνει ότι όλο αυτό το διάστημα έκαναν μια τρύπα στο νερό, αφού τα επεισόδια γίνονται και ο Βασιλειάδης επαναλαμβάνει τη συνεργασία του με την υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές.
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως δεν έγινε κάποια συνάντηση για να …πατάξουν την βία. Ισως, επειδή τα επεισόδια έκαναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και δεν είναι οπαδοί άλλης ομάδας. Για όσους δεν μας πιστεύετε για τα περί FIFA UEFA, αντιγράφουμε τη δήλωση που έκανε ο Βασιλειάδης στις 19 Μαρτίου: «Η UEFA είναι σε απόλυτη συνεργασία με την κυβέρνηση παρόλα αυτά ο κίνδυνος παραμένει με ευθύνες που βρίσκονται στο χώρο του ποδοσφαίρου»! Μια άλλη παράμετρος είναι ότι σύμφωνα με τον Βασιλειάδη δεν φταίει κάποιος άλλος!
Άλλη μια… καραμέλα από τον Βασιλειάδη σχετικά με την… πάταξη της βίας έχει να κάνει με την…. έξωση της αστυνομίας από τα γήπεδα και με την αλλαγή του νομικού πλαισίου ώστε να μπορούν οι σεκιούριτι να υποδεικνύουν συλλήψεις. Το συγκεκριμένο μέτρο εξήγγειλε πάλι με αφορμή τα επεισόδια των οπαδών του Παναθηναϊκού, όμως «ξέχασε» να το συμπεριλάβει στο νομοσχέδιο που κατέθεσε αρχές Μαρτίου!
«Με τη ρύθμιση που προωθείται η αστυνομία θα βρίσκεται εκτός γηπέδων και θα παρεμβαίνει όταν χρειάζεται, θα υπάρξει ένας νέος κανονισμός για τους σεκιούριτι. Είμαστε στην τελική φάση επεξεργασίας της ρύθμισης, μέσα στον επόμενο ενάμιση μήνα θα είμαστε σε θέση να νομοθετήσουμε. Σημαντικό είναι ποιος πιστοποιεί και εκπαιδεύει τους σεκιούριτι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχόλια