Αναδιάρθρωση: Η κωμωδία που παίζεται!


Πέρασε μια ακόμη μέρα, για το πρωτάθλημα απομένουν πέντε αγωνιστικές, όμως ακόμη δεν λύθηκε επίσημα το θέμα της μη αναδιάρθρωσης. Απόδειξη ότι έγινε συνάντηση Βασιλειάδη-Superleague, όμως δεν έγιναν δηλώσεις επειδή δεν είχαν τι να πουν.
Τέτοια πράγματα δεν γίνονται ούτε στις κωμωδίες!
Πριν από τη συνάντηση προηγήθηκε διάλογος μέσω διαρροών! Η Superleague διεμήνυσε ότι θα ζητήσει να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση, ο Υφυπουργός απάντησε ότι «αν θέλετε να συζητήσουμε για την αναδιάρθρωση να μην έρθετε», Παρόλα αυτά η συνάντηση έγινε σήμερα (27/03) και συζήτησαν μόνο για την αναδιάρθρωση!
Ο Βασιλειάδης απέρριψε το αίτημα οι ομάδες να μειωθούν στις 14 από την σεζόν 2020-21, δηλαδή η αναδιάρθρωση να πάρει παράταση, και όχι από την επόμενη και ευχήθηκε καλή επιτυχία αν η Λίγκα δεν εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα του καλοκαιριού, δηλαδή τη σεζόν 2019-20 να έχουμε πρωτάθλημα 14 ομάδων. Από τη διοργανώτρια του είπαν ότι έπρεπε να είχε καταθέσει τροπολογία για τη δημιουργία της Superleague 2 από τον περασμένο Νοέμβριο και πως δεν συμφωνούν σε αναβάθμιση της Football League. Για να λένε το τελευταίο κάτι θα ξέρουν.
Τελικά, λύση δεν βρέθηκε. Το νέο σενάριο είναι ότι η Superleague θα ζητήσει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Αν αναλογιστούμε ότι το «όχι» του δημοψηφίσματος το έκανε «ναι», τότε έχουν πιθανότητες επιτυχίας.
Για όσους έχουν αγωνία: Αναδιάρθρωση δεν θα γίνει. Θα πέσουν δυο, θα ανέβουν δυο. Θα ισχύσουν και τα τηλεοπτικά συμβόλαια των επτά ΠΑΕ με την ΕΡΤ! Στο κρατικό κανάλι θα ενταχθούν και οι ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και ο ΟΦΗ αν σωθεί (σ.σ. προεκλογικά ρουσφέτια).

Σχόλια